Ο Λάκης Γαβαλάς θυμάται τον Διονύση Πρώιο: Η τραγική ιστορία της απώλειας του γιου του

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15640)

Με βαθιά θλίψη, ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο, Διονύση Πρώιο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του το μεσημέρι της 20ής Σεπτεμβρίου. Ο Διονύσης, γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef και για την αγάπη του στην τέχνη και τη νυχτερινή ζωή, ήταν 58 ετών. Η απώλεια του γιου του σε παρόμοιο ατύχημα τον είχε σημαδέψει και συχνά μοιραζόταν τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για αυτή την τραγωδία.

 

Ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας στο Tl!fe, εξέφρασε την απέραντη θλίψη του για την απώλεια αυτού του σπουδαίου ανθρώπου. Η φιλία τους ήταν ισχυρή και γεμάτη αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων όσοι τους γνώριζαν. Ο Διονύσης Πρώιος θα λείψει σε όλους, αλλά η κληρονομιά της αγάπης και της δημιουργικότητάς του θα συνεχίσει να ζει.

«Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του. Θα τον θυμάμαι ως έναν πολύ δημιουργικό άνθρωπο που θα μου λείψει», αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ένας καλλιτέχνης που μου άρεσε πάρα πολύ, είχαμε σχέσεις από πολλά χρόνια, κάναμε εκθέσεις μαζί τα έργα του. Ένα παιδί με βαθιά φιλοσοφία στην τέχνη που έκανε αλλά και λίγο αλητάκος. Του άρεσε η εύθυμη ζωή και να μαζεύει εμπειρίες απ’ όλον τον κόσμο!

Ήταν Ελληνο-αργεντινός, η οικογένειά του είναι στην Αργεντινή, δεν είχε κάποιον εδώ», προσθέτει για τον Διονύση Πρώιο.

«Ήταν φίλος μου κολλητός, πριν από 20 ημέρες ήμασταν μαζί στη Μύκονο, κάναμε μία έκθεση μαζί, ήταν μια χαρά. Πάντα ήθελε να πάει να βρει τον γιο του που είχε σκοτωθεί, μιλούσε πάντα για αυτόν, νομίζω θα ήταν “ευτυχισμένος” να πάει έτσι να τον βρει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαζευτηκαν τα πουστ@ρια και οι δ@μοσιογραφοι να κλαψουν τον καθε χοιρινο και τον καθε προβιο, το πηρατε το 20ρικο σας και σημερα….

Leave a Response