Ο Λαός δεν ξεχνά κύριε Γεωργιάδη! Όλα εδώ θα πληρωθούν – “Βόλεψε” την κόρη της Ε.Μανωλίδου στο Ελληνικό – Στα όρια τους οι πολίτες που βλέπουν να εξαπατώνται και να φτωχοποιούνται

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ ΕΥΓΕΝΙΑ

Για το μέλλον των παιδιών τους φροντίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία γνωρίζουν ότι σε λίγους μήνες θα πάψουν να έχουν τα αξιώματα που τώρα κατέχουν.

Μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που «βόλεψε» στην Ευρωβουλή τον γιο του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία Μπακογιάννη, η εταιρεία της οποίας προσελήφθη ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ένα ακόμη μέλος οικογενείας της κυβέρνησης διορίστηκε σε καλή θέση.

Ο λόγος για την κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου (από τον πρώτο της γάμο) η οποία προσελήφθη από την κατασκευάστρια εταιρεία του έργου για το Ελληνικό, Lamda Development.

Αυτό που όμως θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τις αποφάσεις για το συγκεκριμένο έργο τις παίρνει το Υπουργείο Ανάπτυξης, επικεφαλής του οποίου είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, δηλαδή ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου.

 Την αποκάλυψη αυτή την έκανε το Documento της Κυριακής.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μήπως ξέρει κανείς ποιός είναι ο Πακιστανός δίπλα στη Wonder Woman στη φωτογραφία;

  2. Τι γέμισε όμως την τσεπουλα του…..οπότε χέστηκε αν τον ψηφίσουν ξανά.

  3. Άδωνη, κατάντησες η ντροπή και το όνειδος των Αρχαίων Ελλήνων!!!Κάποια στιγμή, θα επέλθει η Νέμεσις!!!

  4. γιατι διαμαρτυρεστε? Εκανε οτι κανουμε ολοι που τρεχουμε πισω απο πολιτικους να βολέψουμε τα παιδια μας.. Κι αν δεν ειναι πολιτικοι , θα ειναι υψηλες γνωριμιες που εχει ο καθενας. Ετσι λειτουργουμε χρονια τωρα ΟΛΟΙ μας που λοιπον το διαφορετικο? Καλα εκανε. Κι εσεις το ιδιο θα κανατε, θα λέγατε οχι δε σε βαζω θα πας αξιοκρατικα παιδι μου? Ποιο παιδι κρινεται με δικαιοσυνη και συμφωνα με τα προσοντα του……

  5. Την.πεθερά που διορισε στο Κτηματολόγιο.την.ξεχασατε.

  6. Γεωργιάδη, επειδή σε λίγο θα πέσετε, φέρε γρήγορα τα μνημόνια των πρεσπών που είπες ότι θα ψηφίσεις. Άνοιξε το τζαμί με εσένα υπουργό, ζήτησε συγνώμη ο πλεύρης από τους εβραίους όταν ανέλαβε το υπουργείο! Ψήφισε και τα μνημόνια των πρεσπών μαζί με τον πλεύρη και τον τσίπρα και μίλα και για πολυτισμικότητα που μίλησε ο αρχηγός σου! Θα είναι πολύ περήφανα τα παιδιά σας!

  7. Α ρε να βγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλω να κόψει μαχαίρι κάθε πετσωμένο μέσο. Αυτό μου αρκεί.
    Εκατομμύρια ευρώ σε διαφήμιση η ΔΕΗ, τη στιγμή που πίνει το αίμα του κόσμου

    Διαφημίζει κάτι μαλακίες, εκθέσεις τέχνης, κάτι μπούρδες, μιλάμε για ξεκάθαρη ΔΩΡΟΔΩΚΙΑ και έτσι θα δικαστούν

    1. Με εννοείται πως οι διαφημίσεις της ΔΕΗ υπάγονται στα πλαίσια στρατηγικής τύπου OZARK…

  8. Γιατι να μην τη βολεψει?Μαλακας ειναι?Μαλακες ειμαστε ολοι εμεις που τα ανεχομαστε και τους αφηνουμε στο
    απυροβλητο.Δεν φταιει αυτος.ΕΜΕΙΣ φταιμε!

  9. “”Ο Λαός δεν ξεχνά κύριε Γεωργιάδη!”” εδω σκαμε στα γελια….. ο χρυσοψαρο-λαος μονο μπουρμπουλιθρες βγαζει και δεν θυμαται τι εφαγε πριν 2 ωρες……………. θα σας ταισουν λιγο “”Sera Goldy Nature Για Χρυσόψαρα”” & “”Sera Goldy Gran Κόκκοι για Χρυσόψαρα”” παραπανω και η μνημη θα κανει επανεκινηση στο 00. και φτου και απο την αρχη………….

  10. ξεφτυλισμενος ανδρας κ πολιτικος …
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ

  11. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

  12. ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΤΟΜΑΡΑ

  13. μια χαρά ξεχνά ο λαός κύριοι. συνέχεια πρώτος και αυτός και οι υπόλοιποι στις εκλογές. καμιά ελπίδα στον δύσμοιρο χιλιοταλαιπωρημένο Έλληνα. στις εκλογες πάλι και μητσοτάκη και γεωργιάδη και τα ίδια σκατά θα ξαναψηφίζουν. πετάει τώρα ο μητσοτάκης το τυράκι με τα επιδόματα και τα έκτακτα λεφτά/δωράκια περί “ανακούφισης¨των λογαριασμών και στις εκλογές με 2 χέρια πάνε να τον ψηφίσουν πάλι.

  14. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ! ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΥΤΤΑΖΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥ.

  15. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ! ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΥΤΤΑΖΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥ.

Comments are closed.