Ο Μάριος Φραγκούλης δίνει συμβουλή στα νέα παιδιά

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15636)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο γνωστός καλλιτέχνης Μάριος Φραγκούλης μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την καλλιτεχνική πορεία των νέων. Ο Φραγκούλης τόνισε ότι δεν πιστεύει στα talent shows και προτρέπει τους νέους να αποφεύγουν αυτά τα προγράμματα. Αντίθετα, υπογράμμισε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της επιμονής για την επίτευξη των στόχων τους.

 

«Πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν εκεί που θέλουν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η επιτυχία δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία, λέγοντας ότι έχει δουλέψει ακούραστα για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Για τον Φραγκούλη, το πραγματικό κοινό δεν μετριέται από τον αριθμό των ακολούθων στα social media, αλλά από την ποιότητα της σχέσης που αναπτύσσει ένας καλλιτέχνης με το κοινό του.

Είναι το κοινό που σε αγαπάει, σε ακολουθεί και είναι πιστό. Και το ξέρω γιατί αυτό είναι το κοινό που έρχεται να με δει. Και στο Ηρώδειο τώρα που θα παίξουμε, υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι είμαι ακόμα στο κρεβάτι και δεν έχω γίνει καθόλου», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response