Ο Μητσοτάκης ρίχνει «αλάτι στις πληγές» των πλημμυροπαθών: «Η κλιματική αλλαγή είναι ευκαιρία»!

Κοινοποίηση:
MITSOTAKIS_KLIMA

Την ώρα που πολλοί Έλληνες έχασαν τη σπίτια τους -ή και τις ζωές τους- λόγω της «κλιματικής αλλαγής», όπως λέει η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τις φυσικές καταστροφές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια δήλωση που προκαλεί.

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει τον δημοσιογράφο του Bloomberg Γκάι Τζόνσον, και κατ’ επέκταση τους τηλεθεατές ότι η χώρα έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να δέχεται τουρίστες, δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι η «κλιματική αλλαγή» θα επεκτείνει την τουριστική περίοδο! Όλο αυτό την ώρα που ολόκληρες περιοχές έχουν είτε βουλιάξει, είτε μετατραπεί σε στάχτη τους τελευταίους δύο μήνες.
«Ο κόσμος συνεχίζει να απολαμβάνει την καυτή Μεσόγειο και θέλουν να έρθουν στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γιατί τους αρέσει να περνούν χρόνο στην παραλία. Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια ευκαιρία για εμάς να επεκτείνουμε την τουριστική μας περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι στον κόσμο να σε γαμήσει και σε σένα ο Κασσελάκης. Θα ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.

  2. Ευκαιρία για μάσα των κομματικών λαμογιών

  3. Παλιο γκεσταμπιτη σατανα στα εξη μετρα στεισιμο θελεις μπαμ και κατω.

  4. Ο μακαρίτης ο Τράγκας έλεγε ότι στην οικογένεια Μητσ. κάθε βράδυ κάνουν Ζ. Πόσο δίκιο είχε!

Comments are closed.