07/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«Ο Μπάιντεν είναι ένας σωρός από σκ@τά»

Κοινοποίηση:
trump-golf

Στο στόχαστρο και η Κάμαλα Χάρις…

«Φωτιά» στο αμερικανικό πολιτικό σκηνικό έχει βάλει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.

Στο εν λόγω βίντεο που έχει καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ, ο Τραμπ ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ…» τον Μπάιντεν, υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)», φήμη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαψεύσει ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα» ακούγεται να λέει ο Τραμπ. «Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ…μενα κακή» προσθέτει ο Τραμπ για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Επιστρέφοντας, δε, στον Μπάιντεν ακούγεται να αναρωτιέται «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».

Η απάντηση Μπάιντεν

«Όχι Ντόναλντ. Αυτό που είναι κακό είναι να στερείς τα δικαιώματα των γυναικών, αυτό που είναι κακό είναι να χάνεις στις εκλογές και να καλείς τον όχλο να επιτεθεί στο Καπιτώλιο, αυτό που είναι κακό είναι να μην πληρώνεις τους φόρους σου» απάντησε η πλευρά Μπάιντεν, προσθέτοντας για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ότι «θέλει να κάνει τον εαυτό του δικτάτορα» και «έχει διαπράξει 34 κακουργήματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μην νομίζετε ότι αν βγεί ο Τραμπ θα στρώσει με γαρύφαλλα τον δρόμο τής Ρωσίας…
    Για μένα είναι πιο επικίνδυνος! Αν δέν ικανοποιηθούν οι Αμερικανικές απαιτήσεις.. – δεν ξερω τί θα απαιτήσει- θά ξεσπάσει η Κόλαση επί τής Γης🥶
    Ο Τραμπ έχει την στήριξη τού Σιωνιστικου Λόμπι:
    NBC news: *No one has done more than Trump to show that support for Israel does not necessarily mean support for American Jews.
    March 26, 2019, 5:27 PM UTC
    By Noah Berlatsky

  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” .

  3. Εμένα δε με ενδιαφέρουν η ειδήσεις της Αμερικής γιατί μόνο κακό έχουν κάνει στον τόπο μου

  4. Ο Μπάιντεν είναι cyborg. Ο κανονικός πέθανε και τώρα χρησιμοποιούν το σώμα του με μικροτσίπ του Musk στον εγκέφαλο. Καποιες φορές βραχυκυκλώνει και τότε είναι που δεν αντιδρα σαν να παγώνει.

  5. Κι οι δύο πλανητόρχεις είναι σωροί από σκατά. Με δαύτους δεν υπάρχει σωτηρία για τους δυστυχείς λαούς!

  6. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΣΩΡΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Leave a Response