Ο Μπόρις Τζόνσον αποκαλύπτει: Η βασίλισσα Ελισάβετ πάλευε με καρκίνο των οστών

Κοινοποίηση:
boris-11 mporis johnson

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, φαίνεται να έχει παραβιάσει το πρωτόκολλο αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο “Unleashed”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ο Τζόνσον ισχυρίζεται ότι γνώριζε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελισάβετ είχε διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου των οστών.

Είναι η πρώτη φορά που Βρετανός πολιτικός μιλάει για τα αίτια του θανάτου της Ελισάβετ, αφού σύμφωνα με το πιστοποιητικό επίσημη αιτία είναι τα “γηρατειά”. Στη βρετανική κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις του Μπόρις Τζόνσον έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, καθώς η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό όσο βρισκόταν εν ζωή. Παράλληλα, οι πληροφορίες από τις συναντήσεις της βρετανίδας μονάρχη με τον εκάστοτε πολιτικό συνήθως διατηρούνται εμπιστευτικές.

Ο Μπόρις Τζόνσον αναφέρεται επίσης και στην τελευταία συνάντηση του με την Ελισάβετ. “Έδειχνε χλωμή και πιο σκυμμένη και είχε μελανιές στα χέρια και τους καρπούς της, πιθανότατα από σταγόνες ή ενέσεις”.
“Ήταν εντελώς ανεπηρέαστη από την ασθένειά της, και κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας, εξακολουθούσε να αστράφτει εκείνο το μεγάλο λευκό χαμόγελο” γράφει ο Τζόνσον στα απομνημονεύματά του.

Παράλληλα, όπως τόνισε η εκλιπούσα βασίλισσα γνώριζε “όλο το καλοκαίρι ότι “έφευγε”, αλλά ήταν αποφασισμένη να αντέξει και να κάνει το τελευταίο της καθήκον” βλέποντας τη μεταβίβαση της εξουσίας από τον Τζόνσον στη διάδοχό του Λιζ Τρας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά ρε το κανονικό μπόλι έκαναν στη γριά νυχτερίδα; 🤔
    Γιατί μην ξεχνάτε τα βίντεο που έλεγε ότι την μπόλιασαν…..

Leave a Response