«Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ». Λέγεται Γιοάβ Γκάλαντ, είναι υπουργός Άμυνας του φασίστα Νετανιάχου, βιάζει γυναίκες, σκοτώνει παιδιά, διαπράττει εγκλήματα πολέμου, στερώντας φαί και νερό στους πολιορκημένους της Γάζας που τρώνε ποντίκια και φίδια. 3.000 ΝΕΚΡΟΙ, 5.000 τραυματίες, στη ματωμένη γη των κολασμένων

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser11-10

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 11ης-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 
 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Woman holding cardboard paper with PRESS FREEDOM text and rusty sharp bare wire on dark background, conceptual image.

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

 ——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η λεγόμενη (για αρκετούς) Ιερά Γη – τρομάρα της – της Μέσης Ανατολής έχει παράξει το …. ΚΚΕ, τον …ΣΥΡΙΖΑ και τον ….ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα λέγαμε. Το κάθε κόμμα από αυτά δεν θέλει να βλέπει τα υπόλοιπα και τα εχθρεύεται. Το ίδιο έχει γίνει και εκεί κάτω, δηλ. με τον Εβραϊσμό και τα ….παιδιά – παρακλάδια – αποπαίδια του τον Χριστιανισμό και τον Μωαμεθανισμό. Όλη η μεσανατολίλα στο φόρτε της. Αυτή η …..λίλα έχει καταστρέψει μέχρι τώρα εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, διότι και τα 3 κόμματα νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο και τη χάρη του λεγομένου θεού τους. Η μισαλλοδοξία κυριαρχεί και τα διδάγματα των θρησκειών αυτών είναι τα εξής: είναι ζώα, μην τους λυπάστε, εξοντώστε τους στο όνομα του κάθε Γιαχβέ = Θεού = Αλλάχ. Τι να κάνουμε, κύριοι; Αυτός ο φούρνος αυτό το ψωμί βγάζει. Οι κακές περιοχές, οι άνυδρες, οι δύσκολες βγάζουν κακούς θεούς, διότι και οι άνθρωποι εκεί είναι δύσκολοι. Οι Εβραίοι θέλησαν να κάνουν πατρίδα εκεί, από όπου έλειπαν επί 2000 χρόνια εξοντώνοντας τον εντόπιο πληθυσμό, ο οποίος ήταν εκεί και πριν τον ερχομό του λεγομένου Αβραάμ. Υπήρχε κάποια Πεντάπολις με υψηλό πολιτισμό για την εποχή, όπου έρρεε μέλι και γάλα. Πάντως σήμερα συναγωνίζονται οι Εβραίοι με τους Άραβες ποιος θα σκοτώσει τους περισσότερους και τελειωμός δεν θα υπάρξει. Είναι τόσο δύσκολο να έχει κράτος και η Παλαιστίνη; Όπως είπε και κάποιος: έχει κράτος το Βατικανό, το Λιχτενστάιν, το Γιβραλτάρ, ο Άγιος Μαρίνος και δεν έχουν οι Παλαιστίνιοι πού την κεφαλή κλίναι; Κρίμα, μεγάλο κρίμα, διότι σκοτώνονται αθώοι εκατέρωθεν.

  2. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΥΠΑΝΡΘΩΠΙΣΜΟ !
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ (Το Βατικανό ή αλλιώς Κράτος της Πόλης του Βατικανού, είναι ανεξάρτητη πόλη-κράτος, ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 826 ΑΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
    ΔΙΝΕΙ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ Α.Ο.Ζ ΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ…ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ…ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ….ΣΤΡΑΤΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!

  3. παντα μας κανουν να γελαμε οι τρελοχουνταιοι

  4. Σιωνιστές έφεραν τους λαθρο με ΜΚΟ στην Ευρώπη και αλλοίωσαν τα ήθη και έθιμα μέσω διεφθαρμένων μασώνων πολιτικών για να καμφθούν οι αντιστάσεις των λαών, Για να μη πω για την οικονομική εξαθλίωση/ηλεκτρονική σκλαβιά και κάποιοι ραγιάδες στηρίζουν ακόμη τους Εβραίους σιωνιστές.

  5. Όταν οι Μουσουλμάνοι “επενδυτές” αρχίσουν τα “γλέντια” στην Ελλάδα, οι Έλληνες θα παρακαλάνε για έναν Yoav Gallant να τους σώσει, διότι όποιος πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης και οι λοιποί 299, είναι ικανοί να διασώσουν την χώρα, είναι ανόητος.

    1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ, ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ HASBARA! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΧΑΧΑΜΗ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΗ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝΕ; ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΡΩΜΑΣ ΕΒΡΑΙΛΑ! ΠΙΣΩ ΜΩΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ, ΟΥΣΤ!

      1. Είσαι βλαξ με περικεφαλαία, αν πιστεύεις ότι θα σε σώσουν οι 300.
        Ακριβώς όπως ξεφορτώθηκαν τους Τούρκους από την Κύπρο?
        49 Χρόνια πέρασαν από τότε.
        Τις αποφάσεις από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο, να τις κάνεις έμπλαστρο και να κοιμάσαι ήσυχος.

        1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ; ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΡΕ; ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;; ΑΕΙ ΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΡΕ ΧΑΣΜΠΑΡΙΤΗ, ΟΥΣΤ!!!!

          1. Εκτός απο βλακώδεις χαρακτηρισμούς, έχεις κάτι σοβαρό να πεις?
            Πιες λοιπόν το γαλατάκι σου, βάλε τα έμπλαστρα του ΟΗΕ και όνειρα γλυκά.

  6. Κοντράρονται στην καφρίλα και στο ποιος είναι το μεγαλύτερο θύμα με μοναδικό σκοπό να φέρουνε τη δύση με το μέρος τους. Όποιος και να επικρατήσει εν τέλει, καραβάνια με λάθρο να κατευθύνονται δυτικά θα είναι το αποτέλεσμα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η προστασία της Ευρώπης, οι καφέ απολίτιστοι σφαζόντουσαν και θα σφάζονται.

  7. Καί τή θά κάνει θά καθαρίσει όλους τους Γερμανούς?

  8. Δείτε τις φάτσες των τζιχαντιστών που απήγαγαν γυναικόπαιδα και κάψανε και βιάσανε γυναίκες και θα καταλάβετε. Οι Εβραίοι είναι αρνάκια μπροστά τους γιατί οι αρχηγοί των τζιχαντιστών τους λένε να σκοτώσουν τους απίστους! Σταματήστε την υποστήριξη των μουσουλμάνων που γεμίζουν την Ευρώπη λόγω των μιζαδόρων πολιτικών που τα πιάνουν από Κατάρ και Σαουδική Αραβία!

  9. Μπερδεμένη ιστορια!οι Εβραίοι τους καταδυναστευαν αλλά κ οι δολοφονίες κ βιασμοι παιδιών δεν δικαιολογούν τίποτα.

    1. Και ο παλιός Χίτλερ Εβραίος ήταν όπως και όλοι οι Ναζί, ο διοικητής του τάγματος των εντελβάις που έκαιγε τα χωριά στην Ελλάδα ως αντίποινα ήταν Εβραίος, όχι πως είναι τα καλύτερα παιδιά οι Άραβες.

Comments are closed.