Ο Νίκολας Κέιτζ «αγνώριστος» στον Πειραιά για παραδοσιακούς μεζέδες

Κοινοποίηση:
cage

Στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο «The Carpenter’s Son» βρισκόταν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο Νίκολας Κέιτζ.

Κατά τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας, η οποία εστιάζει στην παιδική ηλικία του Ιησού, ο διάσημος ηθοποιός έβρισκε τον χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τις παραδοσιακές της γεύσεις, γνωστές σε όλον τον κόσμο.

Σε μια τέτοια έξοδο τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρά την αλλαγή στην εμφάνισή του, κάποιοι τον αναγνώρισαν και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια φωτογραφία μαζί του. Στις εικόνες φαίνεται ότι ο 60χρονος ηθοποιός κάνει τα πάντα για να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην τον καταλάβουν, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

O ιδιοκτήτης του εστιατορίου στον Πειραιά, είπε χαρακτηριστικά: «Του στείλαμε έναν κατάλογο. Είχε κι άλλες προτάσεις, όπως γνωρίζουμε. Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και ήρθε εδώ. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τρελάθηκε… Τον υποδέχτηκα, ήταν ευγενέστατος. Σπανίζει αυτό στις μέρες μας. Κι ο άνθρωπος είναι σταρ του Χόλιγουντ. Έφαγε τζατζίκι χειροποίητο, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες, κεφτεδάκια που του άρεσαν πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response