Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αποστολή βοήθειας στον Έβρο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Όπως γνωστοποίησε σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του διοικητικού της ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποστέλλονται στον Έβρο τρεις νταλίκες γεμάτες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και διάφορα αναλώσιμα, που θα τα συνοδεύουν εθελοντές της ομάδος
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της προσφορά.

Η διοίκηση των πειραιωτών προχώρησε σε μια ξεχωριστική κίνηση, μετά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Έβρου, ανακοινώνοντας πως είναι δίπλα σε όσους γεμίζουν περηφάνεια τον ελληνικό λαό.

Με πρωτοβουλία του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στέλνονται στα σύνορα του Έβρου τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για να διατεθούν στους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

 

5050162

 

5050175

 

5050260

 

5050255
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αν δεν του χαριζαν φετος το πρωταθλημα ουτε σταφιδες δεν θα εστελνε….εκδουλευση στον κουλη κανει….

  2. Τις ποδοσφαιρικες μας διαφορες τις εχουμε για την καφετερια…Οταν κινδυνευει η Πατριδα οι ομαδες-συλλογοι-επιχειρησεις πανε στη ακρη ….Ολοι οι συλλογοι να πραξουν τι ιδιο και καλυτερο…..

  3. δωρεάν λουκουμόσκονη για να μένουν ξύπνιοι στη σκοπιά

  4. Όλες οι ομάδες και όλοι οι σύλλογοι, ας μιμηθούν τον Ολυμπιακό και να γίνουν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, αρκετά πλέον με το πεσμένο ηθικό των Ελλήνων. Ενωμένοι ας τους δείξουμε ποιοι είναι οι ΄Ελληνες.

Comments are closed.