Ο Ολυμπιακός τιμάει απόψε τον Θρύλο και επί σειρά ετών αρχηγό του, τον Γιώργο Πρίντεζη!

Κοινοποίηση:
Γιώργος Πρίντεζης

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σπουδαία τελετή για την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός τιμά στο ΣΕΦ έναν ακόμα θρύλο του: τον έναν και μοναδικό Γιώργο Πρίντεζη.

Απόψε (6/9, 21:15, NovaSports Start, YouTube NOVA), λοιπόν, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ (Α Moment to Remember), σε μια βραδιά όλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, η φανέλα με το «15», η φανέλα του τεράστιου «Πριντ», θα πάρει τη θέση της στην οροφή του -κατάμεστου- Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο πλάι αυτής του «V-Span».

Μια ιστορική (και αξέχαστη) βραδιά για τον Θρύλο, τον κόσμο του και φυσικά, τον ίδιο τον Γιώργαρο στο ΣΕΦ. Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο, την «ψυχάρα», την Ολυμπιακάρα, μια βραδιά με ιστορικές στιγμές και επίσης, πολλές εκπλήξεις από την ΚΑΕ.

Φυσικά, μετά την εκδήλωση προς τιμήν του «Πριντ», οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσουν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας τους για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων, αφού γύρω στις 22:15, θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φαληρικό στάδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response