Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ – ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
fragkopidima

Ένας 55χρονος  άνδρας είναι το πρώτο θύμα της φωτιάς των δολοφόνων της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, μεγάλο όνομα της περιοχής, έσπευσε να βοηθήσει με τη φωτιά στην Μυρτιά της Ηλείας και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό, όπως ενημέρωσε και το νοσοκομείο Πύργου.

Δεν φέρει εγκαύματα ή άλλα τραύματα, τα ακριβή αίτια αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή κα εξετάζεται αν σχετίζονται με την πυρκαγιά ή από τον τρόμο που προκάλεσε η εξάπλωση της πυρκαγιάς στο χωριό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Χωρίς αεροπλάνα και κεραίες, οι φωτιές ελαχιστοποιούνται έως μηδενίζονται.
    Πριν από κάθε φωτιά έχουν περάσει ψεκαστικά αερόπανα, να προετοιμάσουν το έδαφος.

  2. μαλακολαέεεεε
    ρε “Μητσοτάαατσις: ρε νάχουμε να καίμε..αφού έτσι και αλλιώς θα ..καούνε, και γιατί να περιμένωμε άλλωστε…”
    Ρίχτο ηλίααα …κάψτοοο

  3. ….Πρασινη αναπτυξη! Σταχτες κι ερημος παντου! Την… επιταχυνει παντως τη…φριτσομεταρρυθμιση γιατι πηρε χαμπαρι τα μετρημενα ψωμια του!

    1. Φιλε να ξερεις οτι οι Νεοταξιτες κανουν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που ανακοινωνουν , δλδ : Η Πρασινη Αναπτυξη ειναι η Καταστροφη του Περιβαλλοντος . Αυτο ακριβως κανουν συστηματικα στην Ελλαδα τα τελευταια 5 Χρονια που ανελαβε ο γιος της Πουτανας . Καινε τα Δαση , Ψεκαζουν για να εμποδιζουν τον Ηλιο ( ερπετα σκοταδι … ) , καταστρεφουν τα Βουνα , τα Δαση τα παντα . Εβγαλαν μεχρι κ τον Πυρονομο για να τσιμεντοποιησουμε τα Χωραφια μας . Δεν θα μεινει Πρασινο στην χωρα . Ειμαστε σιγουροι οτι ο Καιρος δεν οφειλεται στους Καθημερινους Ψεκασμους ;; Γιατι μονο στην Ευρωπη εχει γαμηθει το Κλιμα ενω ας πουμε στην Ασια ολα ειναι οπως ηταν ;;; Γιατι αλλαξε ο Καιρος απο τοτε που ανελαβε ο γιος της Πουτανας ;;;

  4. Τα παληκάρια… τους πιλότους του canadair που θυσιάστηκαν περισυ στην Κάρυστο, τους θυμούνται οι κυβερνώντες?

  5. Εγώ συμφωνώ σ ότι πει το κυβερνητικό επιτελείο μας μαζί με τους άξιους ψηφοφόρους μας

  6. Την φωτιά την σβήνουν επαγγελματίες αυτοί που ξέρουν δηλαδή οι πυροσβέστες

    Δεν πάει να σβήσει φωτιά ο κάθε άσχετος όπως έγινε με τον συγκεκριμένο 55 χρονών κτηνοτρόφο οποίος πρώτα έφαγε του σκασμού και μετά λέει πάω να βοηθήσω στην κατάσβεση της φωτιάς χωρίς να έχει ιδέα μιας και ήταν άσχετος με το αντικείμενο.

    1. Αγρότες, κτηνοτρόφοι και πευκάδες σβήναν φωτιές για αιώνες χωρίς αεροπλάνα και ελικόπτερα πριν έρθουν οι πυροσβέστες των πόλεων με τη μάνικα στο χέρι και την ‘υδροφόρα’ για να παλέψουν φωτιά 50 μέτρα ύψος στην καλύτερη…οι πρωτοι οργώνουν την ύπαιθρο, ξέρουν να κάνουν αποτελεσματικές ζώνες αντιπυρικές και οι ‘επαγγελματίες’ κοιτάνε να σώσουν κανά σπίτι ξέμπαρκο. Το πόσο αποτελεσματικοί δε είναι οι 3 και ο κούκος απο πλευράς αριθμών ‘επαγγελματίες’ φαίνεται κάθε φορά που προσπαθούν να στήσουν άμυνα σε δρόμους πλάτους εως και εθνικής οδού, με αποτελέσματα τεχνικής λαγού ‘τρεχάτε ποδαράκια μου’ κάθε φορά σχεδόν. Για να μην αδικούμε ανθρώπους και θεσμούς, ξέρουν και είναι ικανότατοι να σβύνουν φωτιές σε αστικό περιβάλλον, αλλά απο δασικές εκτάσεις, δίχως πολλά χέρια με τσάπα και αλυσοπρίονο, άστα καλύτερα. Βέβαια δε φταίνε αυτοί, αλλά όπως και σε κάθε άλλο σώμα, ένας για όλα. Παραδείγματα η καταργημένη χωροφυλακή για ιδεολογικού λόγους, η αγροφυλακή, μια απο τα ίδια και η εγκατάλειψη της υπαίθρου συνεχίζεται…

    2. Όταν αρχίσει να καίγεται το σπίτι σου… άφησε να στο σβήσουν οι “επαγγελματίες”…
      Γίδι Ε γίδι

    3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΝΩΣΤΑ ΠΟΤΕ ΣΒΗΣΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΚΑΥΣΗΜΗ ΥΛΗ ΜΙΑ ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

  7. Καθε χρονο τα ιδια εχουμε πανε ανθρωποι,ζωα,δεντρα ενταξει σπιτια,κλπ να πουμε οτι φτιαχνονται… και η δημαρχοι δεν κανουνε τιποτα απολυτως… εαν ξερει καποιος το τι ακριβως κανουνε ας μας το πει!.
    Δηλαδη τι σκατα ψηφιζουμε τους δημαρχους ανευθυνη εντελως..δεν λεω για την κυβερνηση γιατι εκει ειναι περα βρεχει.

  8. ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ….. ΑΝΑΓΚΑΙΟ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Leave a Response