Ο Πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ καταστρέφει τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών μπροστά στη Γ Συνέλευση! ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
ce9aceb1cf84ceb1jjljlljjlljjljjljljl

O Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ χρησιμοποίησε έναν καταστροφέα χαρτιού για να θρυμματίσει τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ στο βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ ”πριν από μια ψηφοφορία που θα δώσει νέα ”προνόμια” στους Παλαιστίνιους στον ΟΗE” σχολιάζουν οι Ισραηλινοί ..Αυτό συνέβη αφότου υπερψηφίστηκε στον ΟΗΕ με 143 υπέρ 9 κατά , η πλήρης ένταξη της Παλαιστίνης στο ΟΗΕ. Ο ΥΠΕΞ Ισραήλ εκτίμησε ότι πρόκειται για μια συμβολική ψήφο υπέρ της ένταξης του κράτους της πάλαι ποτέ Παλαιστίνης .. αφού δεν υπάρχει

Ποια προνόμια εδώ δεν έχουν δικαίωμα ζωής ούτε τα βρέφη. Πρωτοφανής σκηνή, περιφρόνηση του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Οργανισμών ζωντανά από τη Νέα Υόρκη, στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ισραηλινός πρέσβης, Gilda Erdan παίρνει έναν ηλεκτρικό μύλο και σκίζει τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών μπροστά στη Συνέλευση.. Νόμος είναι ο Νόμος του Ισραήλ πάντα είχαν μια εμμονή με τους Νόμους τους… Yπεράνω του Νόμου… μια φορά περιούσιος πάντα περιούσιος!

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφού έσκισε την Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών, μιά η απάντηση, να εκδιωχθούν από τον ΟΗΕ και να σταματήσουν όλα τα άλλα Κράτη να αναγνωρίζουν το Ισραήλ.
    Γιατί δεν το κάνανε ? Δεν έχουν τα κότσια ε ;;;;;;;;;;;;;

  2. Με μία μεγάλης ισχύος το τελειώνουμε το μπουρδελάκι που λέγεται Ισραήλ. Οπότε ποιος θα κάνει την καλή πράξη;

    1. ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΒΑΡΙΟΜΟΙΡΕ.

  3. Η γη ανήκει στους εβραίους. Ο Κύριος έδιωξε ενώπιόν τους από τη Χαναάν, τη γη της επαγγελίας, επτά έθνη για να κατοικήσει το λαό του. Επειδή σταύρωσαν τό γιο του και είπαν η αμαρτία τους να πέσει στα κεφάλια τους και στων παιδιών τους εκδιώχθηκαν από την υπεσχημένη στον Αβραάμ γη και διασκορπίστηκαν στα έθνη. Η εκστρατεία του Χίτλερ εναντίον τους ήταν η υλοποίηση της κατάρας του Θεού εις βάρος τους όταν τους είπε ότι και αφού διασπαρούν στα έθνη θα εξαπολύσει πίσω τους τη μάχαιρα και το θανατικό. Στον τόπο τους αφού ερημώθηκε κατοίκησαν οι άραβες. Όμως και οι άραβες κατάγονται από τον Αβραάμ, αφού είναι παιδιά του και της Άγαρ. Άλλοι λένε ότι η Γραφή εννοεί τους τούρκους. Δεν ξέρω. Είναι αδέρφια, θα έπρεπε να ζουν αγαπημένοι.

Comments are closed.