Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει την ιστορία των άστεγων με σπάνιο υλικό

Κοινοποίηση:
william-768x407

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ανακοινώνει ένα νέο ντοκιμαντέρ που εστιάζει στην αστεγία και την πρωτοβουλία Homewards. Αυτή η πενταετής δράση έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια στους άστεγους του Ηνωμένου Βασιλείου, αναδεικνύοντας τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης και της υποστήριξης των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας.

 

Στο ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμ μοιράζεται προσωπικές αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία, όταν η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πήρε μαζί με τον αδελφό του σε κέντρο αστέγων γνωστό ως The Passage. Αυτή η εμπειρία είχε σημαντική επίδραση στη ζωή του και τον ενέπνευσε να ασχοληθεί ενεργά με ζητήματα που αφορούν τους άστεγους. Ο Γουίλιαμ αποκαλύπτει φωτογραφίες από εκείνη την επίσκεψη, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στην προσωπική του ιστορία και τις αξίες που διαμόρφωσαν τη στάση του απέναντι στην αστεγία.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο “Prince William: We Can End Homelessness” και θα προβληθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο ITV. Μέσω αυτού, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την αστεγία και να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή της. Το πρόγραμμα Homewards είναι μια στρατηγική προσέγγιση που συνδυάζει πόρους και συνεργασίες με οργανώσεις που εργάζονται για την υποστήριξη των άστεγων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response