Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ “ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ” ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Ο Στέφανος Χίος βρέθηκε ζωντανά στο Ανατρεπτικό δελτίο του ΑΛΕΡΤ TV

Η εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κάνεις, μία ανάσα πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές

Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πέστα Στέφανε πέστα λεβέντη μου δέν έχουμε άλλον νά μάς λέει καμιά αλήθεια. Γιατί νομίζεις ότι έφαγες δύο σφαίρες καί τήν γλύτωσες ήσουν τυχερός; Ο Αγιορείτης μοναχός είπε σε έναν επισκέπτη όταν τού είπε ότι ήταν τυχερός. Τύχη παιδί μου δέν υπάρχει τύχη είναι τό ψευδώνυμο τού Κυρίου όταν δέν θέλει νά φαίνεται η υπογραφή του. Ξέρεις πόσοι προσεύχονται γιά σένα νά σέ έχει ο Θεός καλά νά ακούνε καμιά αλήθεια; Γειά σου πατριώτη τέτοια Παλικάρια βγαίνουν κάτω από τό Αυλάκι.

  2. Αειμνηστοs Χριστοδουλοs:Κρατα γερα μεσα σου τα ζωδια τηs πιστεωs που παρελαβεs απο τουs γονειs σου,η Eλλαδα ειναι η χωρα των Μεγαλων Αγωνων για την κατεισχηση των μεγαλων Iδανικων Μη Aφησειs τη Χωρα σου να Xασει τον Xαρακτηρα τηs και να μετατραπει σε μαζα ανθρωπων χωριs Συνειδηση χωριs Εθνικοτητα και χωριs Ταυτοτητα μεσα σε αυτη τη μαζα κινδυνευειs να γινειs ενα Νουμερο εναs Αριθμοs να χασειs την Ελευθερια τηs προσωπικοτηταs σου αδελφοι ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΔΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ σε οσα μαθατε και σε οσα επισκοθητε μεινατε ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ και στα ΙΔΑΝΙΚΑ του ΓΕΝΟΥΣ αυτο ειναι το χρεοs μαs αυτο μαs διδασκει,μαs διδασκουν οι αγιοι μαs η ιεραρχια απεδειξε και στουs πλεον ολιγοπιστουs οτι ποιμενιοι με ιστορικη ευθυνη και με πνευματικη εναρκια τον λαο του θεου θα συνεχισουμε ετσι κληροs και λαοs μαζι θα πορευθουμε την οδο τηs Σωτηριαs!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ@ΛΟΓΛΥΦΤΕΣ!!!!

  3. Εμεις ειμαστε σταθεροι στα πιστευω και τις αξιες μας δεν μετακινουμεθαΟποιος πλησιασει προς εμας και τα πιστευωμας αμετακλητα Αυτον θα ψηφησουμε Οι κολωτουμπες δεν ειναι για εμας

  4. Μόνη ελπίδα οι Σπαρτιάτες. Ο Βελόπουλος όπως ψήφισε τα μνημόνια, όπως ψήφισε τα εμβόλια και τα λοκντάουν του κοροιδοιού θα στηρίξει Κούλη όταν χρειαστεί. Τον Ηλία απέκλεισαν, τον Βελόπουλο τον θέλουν. Μόνο Σπαρτιάτες αδέρφια για την ελευθερία, αλλιώς θα μας κάνουν Ισλαμική χώρα!

  5. Αυτο με την κοροιδια προς τον Βελοπουλο παρατραβηξε. Χουντοφατσες που λενε οτι θα ψηφισουν Σπαρτιατες να μην ξεχνουν οτι αν δεν ηταν ο Ηλιας δεν θα τους ηξεραν ουτε στην γειτονια τους.

  6. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ
    (να δω αν θα διαγραφει)

  7. Δεν αντέχω να ακούω ότι ο ζαβος θα εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός την Δευτέρα!!!! 😭😭😭😭😭

  8. Ρε ψευδούλιακα Σταικούρα τι μ@λ@κίες είναι αυτές που λες?…τι πίνεις ρε συ?

Comments are closed.