ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ TV: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: ” ΜΟΝΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ”

Κοινοποίηση:
ΓΓΗΓΦ

Ο Στέφανος Χίος στο Ανατρεπτικό δελτίο του ALERT TV.
O καυστικός σχολιασμός του δημοσιογράφου για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας
Δείτε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ; ΟΙ ΑΛΑΘΗΤOI ΠΑΠΕΣ; ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ

  2. Στέφανε στο γράφω συνεχώς και θα συνεχίσω να το λέω, αν δεν κατέβεις να μπεις στη κεντρική πολιτική σκηνή δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις την πατρίδα όσο θα ήθελες, τον χρόνο και τον τρόπο θα τον επιλέξεις εσύ.

  3. περιμενετε, ερχεται ο τρελοδικατορας να σας σωσει χα χα ραγιαδες

  4. Ποιος λαός κ ποια επανάσταση φίλε μου Στέφανε?
    Ξέρεις πολύ καλά ποιος διαφεντεύει σε όλους τους τομείς της δημόσιας κ ιδιωτικής ζωής.Ειμαι σιγουροτατος ότι γνωρίζεις το χρώμα του κράτους που υπάρχει μέσα στο κράτος.Υπαρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μέρα νύχτα για τη καθημερινή πορεία του “πλοίου”που λέγεται ακομη Ελλάς.Ειναι αυτοί που δίνουν σε χαρτακια αυτά που πρέπει να πει ο προσκυνημένους πολιτικός η πολίτης.Λυπαμαι βεβαίως που η ανθρώπινη ελληνική υπόσταση έχει υποβαθμιστεί κ έχει μηδενικές πλέον αντιστάσεις.Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις μετρησεις των μηχανών αναζήτησης κ ανάγνωσης της Google.Ειμαστε σε λήθαργο από βαριά υπνωτικά που μοιράζει η τηλεόραση κ η ηλεκτρονική ενημερωση.Πρωτη η γενιά του Πολυτεχνείου πούλησε τα ασημικά κ τα χρυσαφικά της Ψωροκωσταινας.Πρωτη αυτή έδωσε σύσσωμη γη κ ύδωρ στους τοκογλύφους.Αυτο που αρνήθηκε ο πολυλαβωμένος Μακρυγιάννης,αυτό αποδέχθηκε αυτή η γενιά.Πουλησαν τη Πατρίδα.Βαλανε τη υπογραφή τους σε μια κόλλα χαρτί που τους ορκιζε μεταξύ τους ως αδελφούς.Τα ήξερες,απλά σου τα θύμισα.

  5. Δηλαδή κύριε Σπίνο, ο Κασιδιάρης θα είναι αρχηγός σε δύο κόμματα;
    Ο ζουμπάς κάπου έριξε την πωλονοεβραία. Θα τον καθαρίσει η φόνισσα. Έκαναν μπίζνες μαζί. Απαίσιες οι ανεμογεννήτριες, θα ανοίξουν τα στόματα της κόλασης με αυτές.

  6. Στέφανε, πλέον είναι μονόδρομος γιατί ο Στίγκας δεν μας τα λέει καλά. Ας μην ήταν ο Ηλίας και ο Στίγκας θα ήταν σαν τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο που στην αρχή πανηγυρίζαμε και αυτός ήθελε να κατεβάσει τους προδότες του Καρατζαφέρη που ψήφισαν μνημόνια! Και νομίζω δεν κατέβηκε στις δεύτερες εκλογές γιατί πλέον κανένας πατριώτης δεν τον υποστήριξε! Στέφανε, είναι λαϊκή απαίτηση να κάνετε το δίδυμο-φωτιά με τον Ηλία της καρδιάς μας. Εσύ και ο Ηλίας μαζί και από την άλλη το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο της αντικατάστασης πληθυσμού, των Ελλήνων από αλλοδαπούς που θα τους δίνουν και επιδόματα! Κατέβα με Ηλία γίγαντα Στέφανε.

  7. Αυτος ο Σπινος γιατι σπινιάρει ετσι μωρε! Γκαριζει σα γαιδαρος..
    Χαλαρωσε λιγο αγορι μου σε ακουμε και χωρις να φωναζεις

    1. Έτσι πρέπει να φωνάζει, να ανάβουν τα αίματα…. Εύγε στον κ. Σπίνο και στις αποκαλύψεις του …

  8. Μπίζνες πάνω από όλα για τους κυβερνώντες που υπερψήφισε ο πατριωτικός Ελληνικός λαός! Τώρα θα ψηφίζουν και οι απόδημοι με εισοδήματα από 80 Χιλ. ντολαρς έκαστος για να καθορίσουν αν οι κακομοιροι στην Ελλάδα πάρουν αύξηση 2 τοις εκατό και ξεπεράσουν τα 1000€ το μήνα!

Comments are closed.