“ΣΕΙΣΜΟΣ” ΓΙΑ ΥΙΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΣΤΟ “ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ”. “ΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ”. “Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΛΑΠΠΑΣ”. ΦΟΝΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΕΦ. ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ALERTTV (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δείτε το παρακάτω βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο Βορίδης παρέα με Ανταρσύα λαθρομεταναστών πολεμάει τον Ηλία! Που να φανταζόταν ο πρώην πατριώτης της ΕΠΕΝ που θα έφτανε ο ίδιος και οι Πλευρογεωργιάδηδες για ένα υπουργείο του διεθνιστή κούλη. Μέχρι τζαμί άνοιξε με αυτούς υπουργούς και δεν παραιτήθηκαν, μέχρι τα Σκόπια πάνε για Εόκ! Α ρε Ηλία, γιαυτό σε πολεμάνε γιατί έγιναν ότι μισούσαν και εσύ έφτυσες τα 10 χιλιάρικα από το βουλευτιλίκι και 243.000 πίνουμε νερό στο όνομα σου. Με τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων εφοπλιστών να σε βρίζουν όλη μέρα και τα ίδια τουρκοκάναλα να τους αβαντάρουν που άλλαξαν απόψεις και η κυβέρνηση τους δίνει επιδόματα και σπίτια σε πρώην λαθρομετανάστες!

    1. Φίλε μου η ιστορία μας έχει δείξει ότι ένας Θοδωρής, ένας Γιάννης, και ένας Γιώργης ξεπήδησαν απ’το στράτευμα και ισιωσαν τα πράγματα. Εγώ ως Μεταξικός του Ηλία του βγάζω το καπέλο αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το σύστημα δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Εδώ χρειάζεται ένα πατριωτικό μέτωπο που θα πρέπει να έχει μαζί του πολύ κόσμο ειδικά από εκείνο το 45% που απογοητευμένοι έχουν σιχαθεί τους πάντες και να χρησιμοποιηθούν πολλά μέσα για να αλλάξει κάτι.

  2. Ψηφισατε ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ, θα παρετε και το επιτιμιο του ……..

  3. Πολύ σωστά κύριε Σπίνο. Το ξεσκαρτάρισμα πρέπει να αρχίσει από το ’75, για όσους ζουν ακόμη. Μετά τον εθνάρχη Παπαδόπουλο που αγαπούσε αληθινά τον τόπο του.

  4. Τί λες ρε μαλάκα Άδωνι, αφού όλη η γη έχει στερεωθεί πάνω στο νερό;

  5. Έφαγαν τον Καποδίστρια, τον Μέγα Κυβερνήτη, και έκτοτε τα σκατά κατέστρεψαν τον τόπο.

  6. Δηλαδή κύριε Σπίνο το κράτος φτιάχνει τα έργα και οι νταβατζήδες εισπράττουν τα διόδια;

    1. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ…..
      ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ
      ΨΑΞΤΕ ΤΟ…..ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
      ΤΟΤΕ ΝΤΕ ,ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ

  7. Θέλει σκότωμα ο πούστης, να εκβληθεί το κακό έξω, μπαςκαι μας ελεήσει ο Κύριος. Θα καταστραφεί η Ελλάδα για ένα μπάσταρδο; Γαμώ τη δημοκρατία σας!

Comments are closed.