“Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”; Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ALERT

Κοινοποίηση:
χιος

Παρακολουθήστε την εκμπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Για πρώτη και τελευταία φορά είδα την εκπομπή του Καψαμπέλη.
    Αυτό που μου έκανε κάκιστη εντύπωση είναι όταν ο Καψαμπέλης δίνει εντολή προς όλους τους θεατές… “εσείς δεν θα αλλάξετε κανάλι…”.
    Σώπα βρε ανεδέστατο πλάσμα, που θα μου πεις τι να κάνω!!!
    Και για αλλαγές στην ΑΔΑΕ και ΕΣΡ ο Βελόπουλος ψήφισε με την ΝΔούλα, αν και κανένα άλλο κόμμα δεν βοηθούσε με ψήφο.
    Γιατί βοήθησε ο Βελόπουλος? Αληθεύει το πρόστιμο του ΕΣΡ κατά του Βελόπουλου?
    Τι διάολο χρειάζεται το ΕΣΡ? Γιατί δεν το καταργούν? Γιατί επιτρέπεται να κάνει λογοκρισία το ΕΣΡ?

  2. κ.Χιο αποτραβηχτειτε παρακληση, απο το copy/paste καναλι του Καρατζαφυρεροπαιδου alert ! Μας δουλευουν ομαδικα απ τα “παιδια” του αλλοι υπουργοι που απαρνηθηκαν τον πατριωτισμο τους για μια καρεκλα, κι ο Βελοπουλος που δηθεν κανει αντιπολιτευση στο Μητσοτακη καταγραφοντας τα….”αντιδραστικα” λεγομενα του στα πρακτικα της Βουλης! Για καμμια κηραλοιφη καλος ειναι ο….επιχειρηματιας!

  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΡΒΑ;

  4. Εγώ δεν έχω σχέση με κανέναν Βελόπουλο, όμως είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση και επίσης έμαθα στη ζωή μου να κρίνω μόνο αυτούς που είχαν ή έχουν εξουσία. Δεν με νοιάζει τι λέει κάποιος,η μάνα μου η ίδια, αλλά τι από αυτά που λέει υλοποιεί, ιδιαίτερα αν είναι πολιτικός που τον κρίνω με βάση την συνέπεια λόγων και έργων. Αν κάποιοι περιμένουν το μεσσία και απέχουν από τις κάλπες ή ψηφίζουν τα ίδια λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ τότε καλά κρασιά.

  5. Μπραβο Στεφανε ασε τα υπαλληλακια του Βελοπουλο να εχουν παθει Βελοπουλιαδα καμια εμπιστοσυνη μονο λογια για τον Κουλη δουλευουν !!!!!

  6. Δυστυχος εχουμε ελλειψει απο πολιτικους…και ο λαος εχει βαρεθει πλεον και καθε 4 χρονια ψηφιζει οτι ναναι.
    Τωρα ο συριζα αλλαξε? επειδη αλλαξε ο αρχηγος?….η ιδεες παραμενουνε η ιδιες οποτε ο δρομος ειναι ανοιχτος για τον μητσοτακη τα επομενα 20 χρονια και ας κανει τα χειροτερα παλι αυτον θα ψηφισουνε.

  7. Το παλτό της Λόλας και 20 χιλιάρικα πουτάνες και οι τρεις.

  8. Πατριωτης Βελοπουλος βοηθα στην συγκαληψη του σκανδαλου ΕΥΠ, για να γλυτωσει το προστιμο του ΕΣΡ. Να αλλαξει εκπομπη ο Στεφανος, γιατι και το ΑΛΕΡΤ εχει παρει διαζυγιο απο την αληθεια πλεον. Σε λιγο δεν θα το βλεπει κανεις.

  9. 40 λεπτα εκπομπη μονο τον κασσελακη χτυπανε στο αλερτ
    Σπινος Καψαμπελης Βελο…..προσκυνησανε τον Κουλη.
    Μονο ο Χιος κραταει τα προσχηματα

Comments are closed.