Ο Σον Πεν έφυγε με τα πόδια μαζί με τους πρόσφυγες από το Κίεβο: Γύριζε αντιπολεμικό ντοκιμαντέρ κι έζησε τη ρωσική εισβολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ca-times.brightspotcdn.com

Ο διάσημος ηθοποιός, ακτιβιστής και σκηνοθέτης Σον Πεν βρισκόταν στην Ουκρανία και ετοίμαζε ντοκιμαντέρ για την επαπειλούμενη – τότε – χώρα όταν ξαφνικά εισέβαλαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας.

Ο Πεν ανέβασε στο Twitter φωτογραφία στην οποία φαίνεται να περπατά σε έναν δρόμο με τις αποσκευές του ανάμεσα σε μια μεγάλη σειρά από αυτοκίνητα.

«Εγώ και δύο συνάδελφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου», έγραφε το tweet.

«Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν μόνο γυναίκες και παιδιά, τα περισσότερα χωρίς κανένα σημάδι αποσκευών, και με το αυτοκίνητο το μόνο περιουσιακό τους στοιχείο».

Ο Πεν είχε νωρίτερα αναρτήσει στο Twitter, «Ήδη ένα βάναυσο λάθος με ανθρώπινες ζωές και ραγισμένες καρδιές, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο κ. Πούτιν θα έχει κάνει ένα πολύ φρικτό λάθος για όλη την ανθρωπότητα».
«Ο Πρόεδρος Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός αναδείχθηκαν ως ιστορικά σύμβολα θάρρους και αρχής», έγραψε. “Η Ουκρανία είναι η αιχμή του δόρατος για τη δημοκρατική αγκαλιά των ονείρων. Αν της επιτρέψουμε να πολεμήσει μόνη της, η ψυχή μας ως Αμερική έχει χαθεί“.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε ΡΕ ΠΟΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΙΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔΙ

Comments are closed.