Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Ντίνο Καρύδη: Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν από μία πορεία για τη Μακεδονία που έριξαν δακρυγόνα

Κοινοποίηση:
mpimpi-1110x626

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο Ντίνος Καρύδης, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ στενός φίλος με τον Ντίνο Καρύδη, αποκάλυψε ότι τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν μετά από μία πορεία στην οποία είχαν «πέσει» δακρυγόνα.

«Ήταν πάντα δίπλα μου σαν θείος, γιατί πάντα με έλεγε «το ανιψάκι». Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα που μιλάω για τον Ντίνο γιατί από τον πρώτο καιρό που με θεώρησε οικογενειακό φίλο, άρχισα να πηγαίνω και στο σπίτι… Ο Ντίνος από τους πιο γλυκούς ανθρώπους του θεάτρου, πολύ προοδευτικός και πρέπει να τονιστεί ότι τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από μία διαδήλωση που συμμετείχε για τη Μακεδονία κι έφαγε όλα τα δακρυγόνα. Από τότε ξεκίνησαν τα αναπνευστικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα για την αιτία θανάτου του.

Όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, τελευταία φορά που είδε τον Ντίνο Καρύδη ήταν πριν από τον κορωνοϊό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response