Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΝΑΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙ ΕΤΗ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!

Κοινοποίηση:
ο-εισοδημα-οι-πολι (1)

Η πολιτική αλητεία Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του συνεχίζεται και εντείνεται. Αφού χαρακτηρίζει φοροαπατεώνες-κλέφτες συλλύβδην τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυξάνει αυτόματα την φορολόγησή τους μέσω του τεκμαρτού εισοδήματος!

ο τεμπελχανασ χωρις ενα ενσημο

Πρόκειται για νέα επιδρομή σε βάρος των ελεύθερων επαγγελματιών, ναι αυτών που τσάκισαν με τα μνημόνια, οδηγώντας εκατοντάδες από αυτούς στην αυτοκτονία! Σήμερα, με ισοπεδωτικό μέτρο-οδοστρωτήρα θα τσακίσουν και πάλι τους ελεύθερους επαγγελματίες. Με το λεγόμενο τεκμαρτό εισόδημα δεν θα μπορεί να επιβιώσουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν διατηρήσει υποτυπωδώς την επιχείρησή τους για λόγους αυtαυσφάλισης και αυτοαπασχόλησης προκειμένου να βγουν στη σύνταξη. Μαζί με αυτούς και χιλιάδες άλλοι που φυτοζωούν. Θα κληθούν να πληρώσουν υπέρογκους φόρους, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα, άρα οδηγούνται στον όλεθρο και την καταστροφή!

Η τραγική ειρωνεία, είναι ότι πίσω από όλα αυτά, εκτός από τον Μητσοτάκη βρίσκεται ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης Χατζηδάkης (υπουργός εργασίας) δεν έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κ πήγαν οι διποδες αμοιβαδες κ σταύρωσαν αυτό το απολειφαδι στις εκλογές..νεοδημοκρατες βρωμεροι κ τρισάθλιοι..σταυρωμα κανονικό θέλει ο συγκεκριμένος..καποτε του είχαν ανοίξει το κεφάλι αλλά ο κόσμος ξέχνα..θα έρθει όμως η ώρα του κι αυτουνού..κανενα έλεος όταν έρθει η ώρα..εκτελεση με μια βολή του ενός ευρώ για τον καθένα τους..θα πάρουν σειρά όλοι όταν φτάσει αυτή η ωρα

  2. Ας δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα εξοφλώντας τα 400εκ που χρωστάνε και μετά να κάνουν ότι θέλουν .

  3. 41 % αριθμητικώς
    καραντ εν α σαντ γαλλιστι
    φόρτυ ουάν περ σεντ αγγλιστι
    41 τακατό ΒΛΑΧΟΕΛΛΗΝΙΣΤΙ

    Μ Α Κ Α Κ Ε Σ ΠΙΘΗΚΟΙ

  4. Μηπως νομιζει το φαλακρο σιχαμα αυτο το λεσι της δεξιας οτι ο ελληνικος λαος ειναι ομοιωμα του πηλαδακη

  5. …Έχουν την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και όχι επενδύσεις που τους είναι κομμάτι δύσκολο και θέλει σωστή δουλειά και οργάνωση και γνώσεις. Αυτοί είναι ικανοί μόνο για το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα και με ότι συνεπάγεται αυτό. Όσο ο Έλληνας δεν ξυπνάει και θέλει τη νιρβάνα του θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα τα έχει χάσει όλα. Ακόμα να καταλάβουμε το πολύ απλό: η ισχύς εν τη ενώσει. Ξεπουλάνε , ξεπουλάνε , ξεπουλάνε λες και τα φέρανε από τον πατέρα τους και στο τέλος δεν θα απομείνει τίποτα. Και δεν φτάνει που δεν θα απομείνει αλλά στόχος τους η εξόντωση του Ελληνικού λαού. Τέτοιο πρωτοφανές μίσος για το λαό σου μόνο στο Ελλαδιστάν βλέπω. Γιατί μετά την 8ετία δεν ξεκουμπίζονται; Εμείς γιατί τους αφήνουμε; Που θα πάει αυτή η καταστροφική κατάσταση;

Comments are closed.