ΒΟΜΒΑ Εμφιετζόγλου – «Ο ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ», ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ Νο 2 – ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Κοινοποίηση:
og-image

Τον βλέπαμε τις νύχτες να πηγαίνει «βόλτα», με μια φουσκωμένη τσάντα, και η πιάτσα τον έλεγε «τσαντάκια».

Τώρα έγινε μεγάλος και τρανός, δεν μπορεί να ανεχθεί ο κος Περιστέρης το «τσαντάκιας» και μου έκανε αγωγή! Τώρα βέβαια υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσεις προμήθειες – Παναμάς, Κέιμαν, κρυπτονομίσματα – δεν χρειάζεται την τσάντα πια!

Με το καρτέλ Νο 2 η ομάδα ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – άλλος αχόρταγος – μοιράστηκαν 30 μεγάλα έργα, που δεν έλαβε κανένας ξένος ή ελληνική εταιρεία, διότι οι διαγωνισμοί ήταν φωτογραφικοί και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ έδιναν Εγγυητικές Επιστολές μόνο στο καρτέλ!!!

Του κου Περιστέρη δεν του έφθαναν αυτά. Πήρε ανάθεση με 0% τα Νότιο και Βόρειο τμήμα του Ε65, θα κατασκευάσει και θα διαχειρίζεται το καζίνο στο Ελληνικό, πήρε την Εγνατία, την Αττική Οδό και στον ΒΟΑΚ κάτι παίζεται με τον Μυτιληναίο.

Να τον συγχαρώ και να τον ρωτήσω: Που θα βρει 7 έως 8 δισ. € για να τα χρηματοδοτήσει; Από τις Ελληνικές Τράπεζες άρα από τα χρήματα του Ελληνικού Λαού;

Θυμάσαι σε ρώτησα από το Βελλίδειο: πόσα χρήματα έδωσες στον Μητσοτάκη; Πήρε «κάτι τις» και ο Κ. Αχ. Καραμανλής; Εις υγείαν των!!! Επί ένα χρόνο δεν πήρα απάντηση ούτε από σένα ούτε από τον Μητσοτάκη! Πως μετατρέπονται τα άσπρα χρήματα σε μαύρα; Απλό, οι υπεργολάβοι σου τιμολογούν επί 2 τις εργασίες που έκαναν; Αν θέλουν… βέβαια!

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού;

«Κάνει ότι κοιμάται;»

Υ.Γ.: Σταϊκούρα, μάθε και πρόσεχε!

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: