Ο Τραμπ έστειλε κρυφά τεστ κορωνοϊού στον Πούτιν όσο ήταν σε έλλειψη στις ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
Τραμπ-υπόσχεται-να-επαναφέρει-τις-κρατικές-και-τοπικές-φορολογικές

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «War (Πόλεμος)», ο Μπομπ Γούντγουορντ αποκαλύπτει πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε κρυφά τεστ ανίχνευσης για την Covid-19 στον τότε Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το βιβλίο, δέχτηκε τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού και όρκισε τον Ντόναλντ Τραμπ να μην πει τίποτα. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, όσο ήταν στον Λευκό Οίκο, εν μέσω της πανδημίας της Covid-19 έστειλε τα τεστ στη Ρωσία ενώ υπήρχε έλλειψη.

«Θέλω να μην το πείτε σε κανέναν, ο κόσμος θα θυμώσει μαζί σας, όχι μαζί μου», φέρεται να είπε τότε ο Πούτιν.

Ο δημοσιογράφος – θρύλος , Μπομπ Γούντγουορντ, που καταγράφει τα παρασκήνια του Λευκού Οίκου εδώ και μισό αιώνα για λογαριασμό της εφημερίδας Washington Post, είχε αποκαλύψει μαζί με τον Καρλ Μπερνστάιν το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον το 1974.

«Καμία από αυτές τις ιστορίες που επινόησε ο Μπομπ Γούντγουορντ δεν είναι αληθινές, είναι η δουλειά ενός ανθρώπου πραγματικά φρενοβλαβή και ανισόρροπου», αντέδρασε ο Στίβεν Τσέουνγκ, ένας εκπρόσωπος του Τραμπ, προσθέτοντας ότι το βιβλίο «μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για χαρτί υγείας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response