Ο Τραμπ απειλεί με ποινικές διώξεις τη GOOGLE (αν επανεκλεγεί) – Τον παρουσιάζει, λέει, κακό παιδί, ενώ αγιογραφεί τη Χάρις

Κοινοποίηση:
KLJLKJLJLKJ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε την Παρασκευή να δώσει εντολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά της Google, αν εκλεγεί πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εμφανίζει αδίκως αρνητικά άρθρα ειδήσεων για τον ίδιο, αλλά όχι για την αντίπαλό του στις εκλογές του 2024, Καμάλα Χάρις.

Η καταγγελία -η τελευταία απειλή στην προεκλογική εκστρατεία από τον Τραμπ να ασκήσει την εξουσία της προεδρίας ως απάντηση σε πραγματικούς ή θεωρούμενους εχθρούς- έγινε με μια ανάρτηση στο Truth Social.

«Έχει διαπιστωθεί ότι η Google έχει χρησιμοποιήσει παράνομα ένα σύστημα που αποκαλύπτει και εμφανίζει μόνο κακές ιστορίες για τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, μερικές από τις οποίες επινοήθηκαν για τον σκοπό αυτό, ενώ, ταυτόχρονα, αποκαλύπτει μόνο καλές ιστορίες για τη συντρόφισσα Καμάλα Χάρις», ανέφερε ο Τραμπ στην ανάρτηση.

«Πρόκειται για ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ και ελπίζω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα τους ασκήσει ποινική δίωξη για αυτή την κατάφωρη παρέμβαση στις εκλογές. Αν όχι, και με την επιφύλαξη των νόμων της χώρας μας, θα ζητήσω τη δίωξή τους, όταν κερδίσω τις εκλογές και γίνω Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response