Ο Τρομοκράτης της Μόσχας διέφυγε στην Τουρκία αλλά συνελήφθη στην Αλικαρνασσό! Είναι Ρώσος… [ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ]

Κοινοποίηση:
τξηξηξη

Ο τρομοκράτης που παγίδευσε και ανατίναξε σήμερα το πρωί στη Μόσχα αυτοκίνητο Ρώσου ανώτερου αξιωματικού με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό αυτού και της συζύγου τους σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB τον Alexander Bortnikov διέφυγε προς την Τουρκία αλλά τελικά συνελήφθη στο Μπόντρουμ/Αλικαρνασσό.

Νωρίτερα στην ερώτηση αν ο ύποπτος θα εκδοθεί στη Ρωσία απάντησε ότι για αυτό εργάζονται με Τούρκους συναδέλφους τους. Στην τρομοκρατική τραυματίστηκε ο Ρώσος στρατιωτικός διοικητής Andrii Torgashov ο οποίος εργάζεται στην έδρα της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας (γνωστή ως GRU). Ακρωτηριάστηκαν και τα 2 του κάτω άκρα.

Ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ/Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Ο υπουργός Εσωτερικών Tουρκίας οΑλί Γερλίκαγια ανακοίνωσε ότι ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ.

Υπουργός Yerlikaya: «Ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ. Σήμερα, στις 10.30, τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Interpol/Europol μας κλήθηκαν από στελέχη της ρωσικής Μονάδας Interpol και ενημερώθηκαν ότι «ένα άτομο ονόματι Evgenii Serebriakov, Ρώσος υπήκοος, πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Μόσχα, 2 άτομα τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης, και το άτομο ήρθε στη χώρα μας με το αεροπλάνο Μόσχας-Μποντρούμ.”

Ο υπουργός Yerlikaya μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εξής:

”Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΒΟΜΒIΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ
Σήμερα, στις 10.30, τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Interpol/Europol μας κλήθηκαν από στελέχη της ρωσικής Μονάδας Interpol και ενημερώθηκαν ότι «ένα άτομο ονόματι Evgenii Serebriakov, Ρώσος υπήκοος, πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Μόσχα, 2 άτομα τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης, και το άτομο ήρθε στη χώρα μας με το αεροπλάνο Μόσχας-Μποντρούμ.»

Ως αποτέλεσμα των ερευνών:
Το άτομο εισήλθε από το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού στις 09:40,
Δεν αναγνωρίστηκε επειδή δεν βρίσκεται στα αρχεία της Διεθνούς βάσης δεδομένων καταζητούμενων προσώπων της Interpol (e-ASF),
Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ενεργή εγγραφή UYAP.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: