Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟ 2024 , ΡΟΜΠΕΡΤ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ – ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
cc1b25677cf524167ea30fb9231b78a6_XL-900x450

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ—4 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2023—Kennedy Jr., υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, υπέβαλε την Τετάρτη καταγγελία στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια εναντίον της Google, LLC και της θυγατρικής της YouTube, LLC.

Ο Κένεντι ισχυρίζεται ότι η Google συνεργάστηκε με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να αναπτύξει και να επιβάλει πολιτικές «παραπληροφόρησης» για να λογοκρίνει τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Κένεντι, ο οποίος είναι υποψήφιος εναντίον του προέδρου Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών. Τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν την Πρώτη Τροπολογία όταν, όπως εδώ, προκύπτουν από μια σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που βασίζεται σε κυβερνητικές πηγές.

Το YouTube έχει γίνει μια σημαντική πλατφόρμα πολιτικού λόγου στην Αμερική, μια ψηφιακή πλατεία της πόλης που εμπιστεύονται οι ψηφοφόροι ως ένα μέρος για να λαμβάνουν ειδήσεις και απόψεις σχετικά με τα θέματα της ημέρας, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν για θέματα δημόσιου ενδιαφέροντος. Παρ ‘όλα αυτά, η Google έχει λογοκρίνει αμέτρητους Αμερικανούς για απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με τις αφηγήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Κένεντι είναι απλώς το πιο προβεβλημένο θύμα αυτής της εκστρατείας λογοκρισίας. Αυτός ο βαθμός λογοκρισίας ενός σημαντικού προεδρικού υποψηφίου είναι άνευ προηγουμένου στην αμερικανική ιστορία.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Google ενεπλάκη σε αυτή τη λογοκρισία υπό την καθοδήγηση ομοσπονδιακών αξιωματούχων, σε ένα περιβάλλον πολιτικού εξαναγκασμού.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λογοκρίνει τους επικριτές της», δήλωσε ο Scott Street της JW Howard Attorneys, του δικηγόρου που ηγείται της δικαστικής διαμάχης. «Δεν μπορεί να το κάνει άμεσα και δεν μπορεί να το κάνει εξουσιοδοτώντας ιδιωτικούς φορείς όπως η Google να ενεργούν ως λογοκριτές. Αυτή η αρχή είναι θεμελιώδης για την αμερικανική δημοκρατία, ειδικά όταν περιλαμβάνει πολιτικό λόγο. Περί αυτού πρόκειται. Πρόκειται για τη διατήρηση της ελευθερίας των ψηφοφόρων να μιλούν, να ακούν, να σκέφτονται για τον εαυτό τους».

Ο Κένεντι έχει μιλήσει εκτενώς για θέματα όπως οι τοξικές χημικές ουσίες, η προέλευση του Covid και οι ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 και άλλα εμβόλια. Η Google δικαιολόγησε την κατάργηση βίντεο που συζητούν τέτοια θέματα από το YouTube ισχυριζόμενη ότι περιέχουν «ιατρική παραπληροφόρηση». Ωστόσο, μεγάλο μέρος του υλικού που περιέχεται στα βίντεο που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2024 δεν είχε καμία σχέση με θέματα δημόσιας υγείας.

Σε μια περίπτωση, η Google αφαίρεσε ένα βίντεο μιας ομιλίας που έδωσε ο Κένεντι στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Νιου Χάμσαϊρ στο Saint Anselm College στο Νιου Χάμσαϊρ, την πολιτεία που φιλοξενεί τις πρώτες προκριματικές εκλογές της Αμερικής.

Η ομιλία του, η οποία θεωρήθηκε ως πολιτική ομιλία και παρακολούθησαν αρκετοί εξέχοντες Δημοκρατικοί του Νιου Χάμσαϊρ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος του Νιου Χάμσαϊρ, επικεντρώθηκε στις ανησυχίες του Κένεντι για τη διεφθαρμένη συγχώνευση εταιρικής και κρατικής εξουσίας, ένα θέμα για το οποίο αγωνίζεται εδώ και δεκαετίες.

Αυτές οι ενέργειες έρχονται σε αντίθεση με μια μακροχρόνια αμερικανική πίστη στην ελευθερία του λόγου. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε ότι «το δικαίωμα στη σκέψη είναι η αρχή της ελευθερίας» και ότι «ο λόγος πρέπει να προστατεύεται από την κυβέρνηση, επειδή ο λόγος είναι η αρχή της σκέψης».

Ο Κένεντι ζητά ασφαλιστικά μέτρα για να απαγορεύσει στην Google να βασίζεται στις πολιτικές «παραπληροφόρησης» για να τον λογοκρίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Η υπόθεση ανατίθεται στον δικαστή Nathanael Cousins.

Το φαινόμενο Kennedy

Ο Trump δεν είναι ο μοναδικός λόγος ανησυχίας του Biden, καθώς ανησυχεί και για τον Robert Kennedy Jr, ανιψιό του προέδρου John Kennedy οποίος θα μπορούσε να απειλήσει τα σχέδια επανεκλογής του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ.
Η εκτόξευση της υποψηφιότητας του Kennedy έχει αποσταθεροποιήσει το Δημοκρατικό Κόμμα.
Έχει επίσης ασκήσει κριτική στο λεγόμενο βαθύ κράτος των ΗΠΑ.
Εξίσου σημαντικό είναι ότι το επώνυμο Kennedy βαραίνει πολύ στην αμερικανική πολιτική και στον γενικό πληθυσμό.
Με βάση την έρευνα, η ηλικία του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ αποτελεί επίσης σημείο διαμάχης, καθώς το 68% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι είναι πολύ μεγάλος για δεύτερη θητεία.
Εάν διατηρήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2024, ο Biden θα ολοκληρώσει το τέλος της δεύτερης θητείας του σε ηλικία 85 ετών.
Οι Δημοκρατικοί πάντως επιμένουν στην υποψηφιότητά του βάσει μίας παράδοσης, που θέλει την επανεκλογή του προέδρου για μία δεύτερη θητεία.

Μάθετε περισσότερα στο Kennedy24.com.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συμφωνω απολυτα σε αυτα τα οποια αναφερεται ο Let’s MAGA και ο Nikodimos.
    Ακριβως την ιδια λογοκρισια, επεβαλε και το Facebook με εντολες απευθειας απο τον Λευκο Οικο του Biden.

  2. Oι Δημοκρατικοι έχουν χαζές και εξωπραγματικες ιδέες και απόψεις όπως εδώ οι Συριζεοι. Δηλαδή ανοιχτά σύνορα χωρίς κανένα έλεγχο για όλους τους Λαθρο με τα ανάλογα επιδόματα φυσικά. Χαλαρές ποινές σε κακοποιούς και εγκληματίες και γενικά ελάχιστη αστυνόμευση Υπερφορολογηση στους μεσαίους σκληρά εργαζόμενους για να δίνονται αυτά τα επιδόματα κτλ. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποια πολιτεια ο Κυβερνήτης είναι Ρεπουμπλικανος υπάρχει χαμηλή ανεργία και χαμηλή εγκληματικοτητα. Και σε όποια πολιτεία ο Κυβερνήτης είναι Δημοκρατικός συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι λοιπόν και ο Robert Kennedy και ας έχει το βαρύ όνομα των Kennedy θα έπρεπε ήδη να έχει πάει με τους Ρεπουμπλικανους. Που σίγουρα είναι πιο πατριώτες και έχουν πολύ πιο ορθές και σωστές απόψεις απο τους ξεπεσμένους Δημοκρατικους.

  3. Μάγκα μέσα στην πόλη η Γκοριτσα η κοντά στο στρατόπεδο αεροπορια μάλλον Γκόριτσα πήραμε φωτιά σήμανε συναγερμό Ασπρόπυργο είναι τωρινή φωτιά δεν έχει σχέση με τη πρωινή αποθήκες κλπ σήμανε συναγερμό γιατί κοιμούνται τα κατάκαρδα μας

  4. Με λίγα λόγια η Αμερική ουδέποτε ήταν η χώρα ελευθερίας ευκαιρίας ναι

    1. Που έχεις απο άποψη και για τις ΗΠΑ. Εσείς οι Τηγανοκεφαλοι μόνο απο “δημοκράτη” Χότζα ξέρετε.

  5. Επιτέλους κάποιος να χτυπήσει το βαθύ κράτος των Χαζαρων τραπεζιτών

  6. ο Κέννεντυ είναι φουλ της κλιματικής παπαριάς

    1. Είναι υπέρ του περιβάλλοντος, όχι της κλιματο-χούντας.

Comments are closed.