«Ο ΦΛΩΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ». Αποκλειστικό. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ. Πυροβολημένος με μια σφαίρα στην καρδιά, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτοκτόνησε ή τον αυτοκτόνησαν; Οι 115 ματωμένες σελίδες που άφησε πίσω του. Συνταρακτική τελευταία καταγγελία για τον σκοτεινό και απαγορευμένο κόσμο των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα καψώνια, το μπούλινγκ, o ψυχολογικός πόλεμος, τα στρατοδικεία, η εξόντωση. «Οι αιφνίδιοι θάνατοι συναδέρφων μου, έχουν ονοματεπώνυμο». Ποιους ανώτατους αξιωματικούς και πολιτικούς κατονομάζει

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_01-11-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 1ης-11 -2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

 alitheia-aima-banner

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 
—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist
  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Χίο, διαβάζωντας τα σχόλια του Αντωνιάδη, το όπλο το βρήκαν δίπλα στο νεκρό με δικά του αποτυπώματα ακόμα και στις σφαίρες ή αυτοκτόνησε όπως άλλοι χωρίς να υπάρχει όπλο; Γιατί έχουμε δει αυτοκτονίες με 2 σφαίρες στην Ελλάδα χωρίς να υπάρχει όπλο…..

  2. Εγώ αυτούς που αυτοκτονούν δεν τους καταλαβαίνω. Αφού δεν αντέχεις ρε φίλε με ότι σου κάνουν πριν βάλεις τέλος στη ζωή σου ψάξε βρες και πάρε μαζί σου κάποιους υπεύθυνους που σε έφτασαν ως την αυτοχειρία. Τώρα μια τρύπα στο νερό έκανες και εσύ και πολλοί άλλοι στο παρελθόν. Τότε θα σου έδιναν σημασία, τότε θα έψαχναν τα αίτια, τότε θα τους έλουζε όλους κρύος ιδρώτας. Αν δεν αντέχεις από κάποιον τον σκίζεις και μετά πας και εσύ.

    1. ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΆΦΩ!

  3. Με τον Φλώρο έκανε παρέλαση το στράτευμα με μάσκα! Την εποχή του κοροιδοιού! Και λίγο μετά άνοιξε ο τουρισμός και οι τουρίστες δεν φοράγανε μάσκα! Δηλαδή ο στρατός που θα πάει στο μέτωπο να φάει πυραύλους φοβόταν τον κοροιδοιό!!! Βέβαια, όταν η γυναίκα του Φλώρου μετέπειτα ήταν υποψήφια με τον …Χαρδαλιά που έβαζε λοκντάουν και μηνύματα για να πας στο κουρείο, τι να πει κανείς; Φλώρε παραιτήσου γιατί εσύ που έλεγες ότι θα έκαιγες τους τούρκους αν κάνανε απόβαση στα νησιά, δέχεσαι να παρελαύνει με μάσκα ο στρατός και δεν λες κουβέντα για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα στα νησιά μας με τους τούρκους δουλέμπορους να τους αποβιβάζουν κανονικά στα νησιά! Όσο για την αυτοκτονία, μάλλον τον φάγανε τον άνθρωπο γιατί με σφαίρα,στην καρδιά δεν αυτοκτονεί κανένας. Θυμίζει την κοπέλα στον Έβρο που λέγανε ότι την φάγανε λαθρομετανάστες και είπανε ότι μετά το τροχαίο που είχε αυτοπυροβολήθηκε!!!

  4. Το θέμα δεν είναι μόνον οι Τούρκοι, που αν εξαιρέσουμε τους Κούρδους, υπόλοιποι, σχεδόν όλοι είναι φυλετικώς Έλληνες, αλλά οι Ισραηλινοί που μας την έχουν πέσει, κοινώς ειπείν, αγοράζουν ακίνητα όχι μόνον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στην Κρήτη.
    Στην Κύπρο έχουν δημιουργήσει αποικία ήδη από το 2003 υπό τον ραβίνό Άριε Ζέεβ Ράσκιν στην Λάρνακα. Ο πληθυσμός τους ήδη εγγύζει τις δέκα χιλιάδες εποίκους.
    Επίσης έχουμε τους αλλογενείς με την golden visa που αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα, το 67% Κινέζοι. Αυτή η προδοσία διεπράχθη από τους ΣαμαροΒενιζέλους για να πωλήσουν εργολάβοι διαμερίσματα, που τα οικοδόμησαν με δάνεια, ενώ δεν τα χρειαζόμαστε.

    1. Επειδή πάντα συμφωνώ μαζί σου, τώρα έχω μια ένσταση. Το πρόβλημα δεν είναι οι 10.000 Ισραηλινοί στην Κύπρο που αγόρασαν ακίνητα. Το πρόβλημα είναι οι χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που άμα ο Ερντογάν κάνει εισβολή στην Κύπρο, θα υποστηρίξουν τους μουσουλμάνους τούρκους! Το ίδιο και στα νησιά μας που στα χοτ σποτ πανηγυρίζουν κάποιοι λαθρομετανάστες την σφαγή γυναικών και νηπίων από τη Χαμάς στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί έχουν Θεό το χρήμα, οι τζιχαντιστές σφάζουν τους απίστους στην Ευρώπη με Αλάχου Άκμπαρ, έχει διαφορά! Σε όλα τα άλλα για τους Σαμαροβενιζέλους που ψήφισαν και τον …αντιρατσιστικό νόμο συμφωνώ απόλυτα!

  5. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!!

  6. Στρατηγός ήταν ο Ντερτιλης, που άλλαξε τα φώτα στους Τουρκαλαδες κάτω στην Κύπρο. Όχι ο χαρτογιακας Φλωρος.

Comments are closed.