Ο ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΣΥΡΙΓΟ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ «ΑΛΒΑΝΟΦΑΓΟΥΣ» – «ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

Κοινοποίηση:
beleri1

Συνεχίζει τις μεθοδεύσεις για μεταβατική αρχή στη Χειμάρρα ο Έντι Ράμα, την ώρα που οι αλβανικές αρχές θέτουν νέα αναχώματα στην ορκωμοσία του Φρέντι Μπελέρη, αφού υποστηρίζουν ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος δεν διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο.

Ο Φρέντι Μπελέρης αντιπαραθέτει πως η κάθοδός του στις εκλογές του Μαΐου ήταν καθόλα νόμιμη.

«Απέναντι μου, δυστυχώς, αντικρίζω έναν ανυπέρβλητο τοίχο, από την κυβέρνηση, τους δημοσιογράφους, τους αστυνομικούς, την εισαγγελία και εσάς τους δικαστές. Δείχνετε ότι με αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Δεν έχετε δεχτεί ούτε ένα αίτημα της υπεράσπισής μου. Αντίθετα, δέχεστε ό,τι υπαγορεύουν οι εισαγγελείς, φωνάζοντας στους δικηγόρους μου. Δείχνετε ξεκάθαρα ότι μεροληπτείτε.

Αναφορικά με το ποινικό μητρώο, πρέπει να τονίσω ότι από το 2019 μέχρι και σήμερα, ετούτη την στιγμή, το μόνο που άλλαξε και βγήκε “αλλιώς” ήταν αυτό που συνέβη στις 12 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που παράνομα έγινε η σύλληψη και στη συνέχεια η προφυλάκισή μου. Ο έξυπνος αναγνωρίζει το λάθος του, ο πονηρός το δικαιολογεί, και ο χαζός επιμένει στην παρανόησή του, την παράνοιά του.

Επειδή δυστυχώς πλέον δεν πιστεύω ότι θα βρω δικαιοσύνη σε αυτό το δικαστήριο, εφόσον έχετε αποφασίσει να με καταδικάσετε, σας παρακαλώ τουλάχιστον ό,τι «πρέπει» να πράξετε, πράξτε το γρήγορα. Από αυτό το δικαστήριο, αισθάνομαι μόνος και ανυπεράσπιστος έναντι ενός ολόκληρου κράτους», δηλώνει ο Φρέντυ Μπελέρης εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

«Είναι πρωτοφανείς οι πρακτικές ακόμα και για τα αλβανικά δεδομένα και αυτό συμβαίνει γιατί ο δήμαρχος μας τυχαίνει να είναι μέλος της εθνικής ελληνικής μειονότητας, τυχαίνει να είναι αντιπολιτευόμενος τον πρωθυπουργό κύριο Ράμα», δήλωσε ο Βαγγέλης Ντούλες, πρόεδρος Κόμματος Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς υπενθύμισε πως το θέμα του Φρέντι Μπελέρη έχει καταγραφεί στην Έκθεση της Κομισιόν του 2023, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν υποψίες για τον πλημμελή τρόπο συλλογής του ανακριτικού υλικού από τις αλβανικές αρχές. «Θα επιμείνουμε να ακολουθηθεί η δέουσα διαδικασία χωρίς την οποία δεν θα υπάρξει ευκρινής ευρωπαϊκός διάδρομος για την Αλβανία προς την Ευρώπη», τόνισε.

Νέα δικάσιμος ορίστηκε για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ!
    ΞΕΚΩΛΟΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑ! ΨΟΦΑ ΒΡΩΜΑ!
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

  2. Κρατα γερα μπελερη, εμεις εδω ετοιμοι ειμαστε σε λιγα χρονια να εχουμε τουρκο πρωθυπουργο και πακιστανο υπουργο αμυνας. Ασε που θα ψηφισουμε με τα δυο χερια την εισοδο της Αλβανιας στην Ε.Ε.Τοτε θα βγεις εξω.

  3. Ας προσεχες κυρ Φρεντυ ποιες πουστρες προσκυναγες!

  4. Στέφανε επειδή μόνο εσύ τα βγάζεις, βάλε το βίντεο με Πλεύρη όταν ήταν στον Καρατζαφέρη που κάπως έλεγε ότι νιώθει υπόδουλος επειδή είναι υπόδουλη η Βόρεια Ήπειρος! Μετά του έδωσε το Υπουργείο Εμβολίου ο Μητσοτάκης και στην εποχή του κοροιδοιού ασχολιόταν με τα εμβόλια και όχι με την Βόρεια Ήπειρο! Τώρα που είναι εκπρόσωπος της λαθρολάγνας Νδούλας, δεν πάει στην Βόρεια Ήπειρο για τον Μπελέρη και το κόμμα του ασχολείται να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι! Μπράβο στον Μπελέρη που παλεύει μόνος του και τιμή στον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε για τη σημαία στη Βόρεια Ήπειρο και όχι Νότια Αλβανία που έλεγε ο ανθέλληνας Φίλης του σύριζα!

  5. Οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες στον πλανήτη επιβάλλουν τα θέλω τους η εκτελούν εντολές που λαμβάνουν.
    Οι περισσότεροι δημόσιοι λειτουργοί (δημόσιοι υπάλληλοι, δικαστές, αστυνομικοί, στρατιωτικοί κτλ) εφαρμόζουν τις πολιτικές αυτές ακόμα, ενώ γνωρίζουν ότι δεν είναι σωστές η δίκαιες, κρυπτόμενοι πίσω στη δήθεν δημοκρατία και την υποχρέωση εφαρμογής εντολής.
    Οι άνθρωποι ανεξάρτητου χρώματος, θρησκείας η κράτους είναι οι μάζες που πληρώνουν τα ΠΑΝΤΑ
    Ο ΜΠΕΛΕΡΗΣ είναι φυσιολογικό να έχει κουραστεί και δίκαια λέει ότι έχει απέναντι όλο το σύστημα
    Συμβουλή μου, μην εγκαταλείπεται τον αγώνα σας, εάν πιστεύεται ότι δεν έχετε διαπράξει παρανομία;

  6. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  7. ΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!
    ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΞΩΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!!
    ΜΩΡΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΡΑΜΑ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΟΣΑ ΕΥΡΩ ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΞΙΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!
    ΑΛΒΑΝΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ!!!!

  8. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ!!!!!!
    ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ!!!!!

  9. ΑΠΟΨΗ: κανενας δεν πρέπει να λυπάται κανέναν στην κοινωνια του έχτισε ο νεο-ελληνακος, εδεχθει να ειναι πελάτης πολιτικων κομματικών μαγαζιών χωρις να σκέπτεται ότι όλο αυτό ήταν αβάσιμο, βλ. Ε.Ε, η άλλοτε Ελλας Κρατος/Εθνος βλέποντας ποιους 300 ταΐζει κ` Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.!!

Comments are closed.