Ο Χαρδαλιάς σε εκκλησία! Ποιος; Ο Χαρδαλιάς! Αυτός που έκλεισε τους ναούς

Κοινοποίηση:
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Ο γουρνοκέφαλος νέος υποψήφιος Μεσσίας Αττικής, μετά το ξεμπρόστιασμα από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με τα συζυγικά γλέντια είπε να εξαγιάσει το προφίλ κι έτσι παρευρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο Νίκαιας που σήμερα τιμά την μνήμη του Χρυσοστόμου Σμύρνης!

Μαζί με αυτόν κι ένα τσούρμο άλλα υποψήφια λαμόγια, που του χρόνου τέτοια μέρα ούτε απ’ έξω από την εκκλησία δεν πρόκειται να περάσουν!
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μπράβο μακελειό που δεν τους αφήνεις δε χλωρό κλαρί.Ευτυχως υπάρχεις και ζω ασφαλής ειδάλλως θα είχα κατέβει κάτω στο Σύνταγμα να ξελαρυγγιζομαι,να εισπνέω χημικά και να τρώω ξύλο από τους πραιτωριανούς.Σε ευχαριστώ μακελειό που αγωνίζεσαι για μένα να περνάω υπέροχα ξαπλωμένος στον καναπέ μου.

  2. Αντίχριστοι νεοδημοκράτες πουλάτε πατρίδα και θρησκεία για να μείνετε στην εξουσία αλλά έρχεται η ώρα σας

  3. Αν ρωτάτε που ο Χαρδαλιάς είναι υποψήφιος περιφερικής αν λέτε για τη εκκλησίες καλά έκανε κ της εκλησες η πςίστη δεν είναι στης εκκλησίες αλλά μέσα μας κάνετε τον Σταύρος σας το πρωί όντα ξυπνά τα κ όταν βγενε έξω από το σπίτι σας βομολοχιτε αυτό δεν είναι χριστιανός κάτι άλλο είναι αν ναι υπάρχη περίπτωση το σχόλιο μου να το δω

  4. Δημήτριος, τους ελληνικούς ναούς τους κατέστρεψαν οι ρωμαίοι, όπως έκαναν και τους σφαγιασμούς των ελλήνων, για να κτίσουν τους δικούς τους ναούς και να επιβάλλουμ τη νέα θρησκεία, μίξη ιουδαϊκής και αρχαίας ελληνικής, με τον μανδύα του χριστιανισμού.

  5. Δημήτριος, μη συγχέεις τον ιουδαϊκό χριστιανισμό τους με τον Χριστό. Καπηλεύονται το όνομα του Κυρίου για να ελέγχουν τα ζώα. Ίδρυσαν τη θρησκεία του Σατανά στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού.

    1. Είσαι αδιάβαστος βάζεις Χίος for ever για να αναρτήσουν τη μαλακια σου.

  6. ο Χριστιανισμος, (Εβραίικο θρήσκευμα και αυτό), που εχει επιβληθεί δια της βίας στην Ελλαδα εχει επιφέρει πολλά κτυπήματα κατά των Ελληνων, επισης και την μεγαλύτερη γενοκτονία επισης που εχει υποστεί η Ελλαδα απο υπάρξεως της, εδω και 6000 χρονια τουλάχιστον

    1. Εδω γαμιεται ο Διας ηρθες και εσυ να πεταξεις τη μαλακιας σου γαμω το δια σου

  7. ο μοσχαροκέφαλος κουραδόμαγκας.

  8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

    Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ !!!

    ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!

  9. ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΑΙΛΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΥΡΡΑΝΑ ΚΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΑΤΑΛΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ……

  10. Το θυμιατό στο κεφάλι να του ρίξει ο παπάς, απαγορεύται να μπει σε ναό ο αφορισμένος (κανονικά αφορισμένος από δεσπότη) από το 2020.

  11. Γιατι σας εκπλησσει; Ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι, που δινει παρασταση; Παρτε κι’ αλλον εναν, που εχω ευκαιρο!

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFvOczeJg_HgoWN69rMKslBIeLqf4qUSdvpQ&s

    https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/12/%CE%B52.jpg

    Υ.γ. Ειναι το Τα’λ’μου’δ! Ηλιθια!

  12. Όχι ότι είναι η χριστιανός αυτό το θέατρο είναι μέσα στα καθήκοντά του σαν υπουργός όπως είναι και του Μασόνου Μητσοτάκη ο άθεος Τσίπρας και ολοι είναι αυτοι οι πουστοδία που μας κυβερνά Τόσα χρόνια..

  13. χαχαχα…..και ποιός θα τους εμποδίσει, εσείς;
    γιατί δεν τους εμποδίζατε και τώρα;

  14. Πειτε τον Γυφταλια, Σεφταλια, Μοσχαροκεφαλα, λυπηθειτε ομως τους αλλους πολιτες ανα την Ελλαδα που φερουνε το ιδιο επωνυμο! Ουστ αθρησκο γιδι που τολμας και πατας σε εκκλησια !

Comments are closed.