«Ο Χριστός θα νικήσει: Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα» – Ιερέας διέκοψε την live μετάδοση του ΣΚΑΪ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-86 (1)

Εταράχθηκαν…

Κατά την διάρκεια ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ένας ιερέας που συμμετείχε στην συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα, διέκοψε την live μετάδοση, κραδαίνοντας έναν σταυρό μπροστά στην κάμερα.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δέν εἶναι ἱερεύς, ἀλλά μοναχός τῆς ἀληθινῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου, «καταληψίας» κατά τό δαιμονικόν κατεστημένον. Ἀντιθέτως, ὁ ἡγούμενος τῆς «μαϊμοῦ» «ἐσφιγμένου», ἡ ὁποία ἱδρύθη τό 2005 ποδοπατῶντας τόν ΚΧΑΟ, τούς Ἱερούς Κανόνας καί πᾶσαν ἔννοιαν Δικαίου, καθώς καί οἱ ψευδεπίσκοποι τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ἐμβολιάζονται, καί δή δημοσίως, εἶναι δέ ἕτοιμοι νά ἐπιβάλουν τόν ὑποχρεωτικόν ἐμβολιασμόν καί στόν ἱερόν χῶρον τῆς Ἐκκλησίας! Καμαρῶστε τους!

  2. Ντροπή σε όλο το σκαι. Πραγματικά. Τέτοια ειρωνία, αλαζονεία, και υποτίμηση που δείχνουν προς τον κόσμο δεν υπάρχει. Απαράδεκτοι όλοι. Μόνο τα λεφτά τους, τους νοιάζουν και πως θα προσκυνήσουν την κυβέρνηση. Ντροπή σε όλους, και ειδικά στους νεότερους. Όπως αυτή που βγαίνει κάθε πρωί η παλιοκατσικα που νομίζει τα ξέρει όλα. Αίσχος παλιάνθρωποι

  3. Θα καταλαβει τις “δυσκολες συνθηκες” η ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ τηλε-πωλητρια ψευδων ειδησεων, οταν καποτε την συνοδεψουν στον Κορυδαλλο.
    Αυτη και ολο το “συναφι” εκει στο Σκαι που εχουν γινει βραχνας στους Ελληνες με τις ψευδολογιες τους!
    Ουυυυυυυυυστ διεφθαρμενα οντα που εχετε κανει το ΨΕΜΜΑ επιστημη…

  4. Μαζέψτε ρε μλκες τους χριστιανοταλιμπάν, αυτοί ήταν που ψήφισαν τους προδότες που σήμερα τους ζητούν να παραιτηθούν. Αυτοί έχουν γαμήσει την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

    1. Αδερφέ καταλαβαίνω πως το λες και εν μέρη συμφωνώ για τους τράγους αλλά μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι..
      Ακουμε που σου λέω.

  5. Δυσκολες συνθήκες ρε κοσιωνη,ποιες συνθήκες σας αρεσουν αυτες με τα κράνη και τις κοκκινες σημαιες του συστηματος δηλαδη,ολοι εκει μεσα και οι 300 είστε ίδιοι..ας ξυπνησουν επιτελους.

  6. Αντίσταση στη χούντα των δοσίλογων!!!! Και είναι μόνο η αρχή!!! Όξωωω ρεεεε βοθροκάναλα που έλεγε και ο Χιος. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ ρε ψοφίμια.

  7. Δαιμονιστηκε η απαισια πορνη του σκαι

  8. Και η ….κυρια που παρουσιαζε το δελτιο εκεινη την ωρα ειρωνευτηκε και τον μοναχο και την συγκεντρωση!!!!!!! Προφανως την ενοχλησε που ειδε τοσο κοσμο!!!!!

  9. σια τελειωνουν τα ψωμια σου. το τελος φτανει και θα ειναι πολυ ασχημο. μακαρι να ημουν κι εγω εκει ο καλος θεος να ειναι παντα μαζι μας

  10. Οι απλοί ιερείς ήταν εκεί. Οι βολεμένοι μητροπολίτες που ήταν; Που ήταν ο Πειραιώς που όλη μέρα υμνεί τον μαρινάκη αντί να λέει για την νέα τάξη πραγμάτων, την λαθρομετανάστευση και το υποχρεωτικό μπόλιασμα; Μπράβο στον απλό ιερέα που βγήκε μπροστά και μπράβο και στους υπόλοιπους που φωνάζανε για προδότες.

Comments are closed.