Ο Χριστός και η Παναγία! Πρωταγωνιστής απο τις “8 ΛΕΞΕΙΣ”… ρίχνει το Instagram με την ημίγυμνη πόζα του. Ποιος είναι;

Κοινοποίηση:
0-3_Fotor

Έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Μπρούσκο και τώρα πρωταγωνιστεί στις “8 Λέξεις”. Ο λόγος για τον “Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο”.

Ο τηλεοπτικός Φοίβος Μαρόγλου μπορεί μέσα από το ρόλο του να φαίνεται αδίστακτος και απαθής, ωστόσο έχει καταφέρει να γοητεύσει το γυναικείο πληθυσμό, τόσο με το βλέμμα του, όσο και με την εμφάνιση του.

Ο ηθοποιός ποζάρει στα πλαίσια της νέας του φωτογράφησης, με ένα διχτυωτό διαφανές μπλουζάκι, όπου αναδεικνύεται το καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά και οι καυτοί κοιλιακοί του και πραγματικά… έριξε το Instagram, αφού τα Likes και τα σχόλια από τις φαν του έπεσαν βροχή.

0-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Διατί αναφέρεστε περί Τών Θείων καί Ιερών Ονομάτων Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος μου Ιησού Χριστού καί Τής Υπεραγίας Θεοτόκου ανάμεσα εις βδελυρά καί συχαμερά άρθρα;;;Εστίν ακροτάτη μορφή ασεβείας καί ανηθικότητος τό οποίον επισύρει τιμωρίας εκ Θεού.Νά παύσετε αυτό τό ελεεινό συνήθιο.Τά Ιερά καί Θεία Ονόματα δέν πρέπει νά εμπεριέχοντε εις συχαμερά άρθρα τά οποία αναφέροντε περί βδελυροτήτων. Σίγουρα θά πεταχτεί καί αυτό τό σχόλιό μου εις τόν καιάδα όπως πάρα πολλά τελευταίως.

  2. “Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο”. Ιταλός από τα Τίραννα;

  3. Βαλτε τον στα συνορα να σταματησει τους μεταναστες

  4. αυτός δε δικάζεται για το βιασμό του ταξιτζή;

    1. Όχι δεν είναι αυτός. Συκιά είναι και αυτός αλλά μόνο μια συκιά έβγαλε η Ελλάδα? Από συκιές η Ελλάδα να κάνουμε και εξαγωγή.

  5. Χα χα χα μη δουν μια κουδουνιστρα εκατομμύρια λαικ κανουν καλο θόρυβο τα κουδουνακια

Comments are closed.