Ο γιόκας μου έμπλεξε με αλλόθρησκη – Θα φαρμακωθώ

Κοινοποίηση:
1

Ο γιόκας μου έμπλεξε με αλλόθρησκη: Οι απόψεις αφορούν την αναγνώστρια που στέλνει το πρόβλημά της και καμία σχέση δεν έχουν με τους συντάκτες που μεταφέρουν τα γραφόμενά της…

Αληθινή ιστορία

Εγώ το γιο μου τον μεγάλωσα μόνη μου και είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Ο άντρας μου πέθανε όταν το παιδί ήταν 3 χρονών και έφτυσα κυριολεκτικά αίμα για να το μεγαλώσω και να το σπουδάσω. Έβαλα τα δυνατά μου, δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, άφησα την προσωπική μου ζωή στο περιθώριο, αλλά έβγαλα ένα γιο πανέμορφο, επιστήμονα και πάνω απ’ όλα καλό παιδί. Είναι 27 ετών, έχει μία πολύ καλή δουλειά, δικό του σπίτι που το αγόρασε μόνος του, έναν πολύ καλό μισθό που λίγοι 27χρονοι έχουν και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Ο αγώνας και η προσπάθεια που έκανα γι’ αυτόν ακυρώθηκαν σε μία στιγμή όταν πρόπερσι την Πρωτοχρονιά αποφάσισε να πάει με δύο φίλους του ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί έκανε το λάθος να γνωριστεί με μία Τουρκάλα, την οποία και μου κουβάλησε στην Ελλάδα και θέλει και να την παντρευτεί.

Ο γιόκας μου έμπλεξε με αλλόθρησκη – Θα φαρμακωθώ

Αν ήταν από εκείνες τις κοπέλες που ήταν καθωσπρέπει και χαμηλών τόνων (και είχε μάθει φυσικά να σέβεται τη θρησκεία και τις επιλογές των άλλων) ίσως και να τη δεχόμουν αλλά αυτή ήρθε για να μας κάνει άνω κάτω και ο γιος μου της κάνει όλα τα χατίρια. Κάθε φορά που μπαίνει σπίτι μας νομίζει ότι μπορεί να με διατάζει αλλά τη γελάσανε.

Απαιτεί να κατεβάζω τα εικονίσματα από τους τοίχους γιατί προσβάλλουν λέει τα πιστεύω της και ανάγκασε τον γιο μου να βγάλει το βαφτιστικό του σταυρό που τον φορούσε από τότε που βαφτίστηκε. Το χειρότερο είναι ο γιος μου, που κάνει ό, τι του λέει με κλειστά τα μάτια όσο κι αν προσπαθώ να τον ξυπνήσω, εκείνος κοιμάται.

Πέρυσι που τους είχα καλέσει τα Χριστούγεννα σπίτι για να γιορτάσουμε μαζί, έφτιαξα χοιρινό στο φούρνο με δαμάσκηνα και πατάτες και της είπα ότι είναι μοσχάρι. Στην πρώτη μπουκιά κατάλαβε ότι της είχα πει ψέματα και μου έφτυσε το φαγητό στα μούτρα. Ψέλλισε κάτι βρισιές και κατάρες στη γλώσσα της και σηκώθηκε και έφυγε και ο γιος μου αντί να κάτσει να γιορτάσουμε μαζί όπως γιορτάζαμε όλα αυτά τα χρόνια σηκώθηκε να την ακολουθήσει.

Τις Παρασκευές (ιερή μέρα για τους μουσουλμάνους) απαγορεύει στο γιο μου να πηγαίνει στη δουλειά, κάτι που έχει προκαλέσει προβλήματα στην εργασία του αφού το αφεντικό του δεν μπορεί να δεχτεί ένας από τους καλύτερους υπαλλήλους του να λείπουν τη μία από τις πέντε εργάσιμες. Και πάλι ο γιος μου το χαβά του. Προτιμά να χάσει τη δουλειά του παρά να βγει από το βρακί της λεγόμενης γιατί αυτό έχει γίνει. Τον έχει χώσει στο βρακί της και δεν ακούει κανέναν.

Ο γιόκας μου έμπλεξε με αλλόθρησκη – Θα φαρμακωθώ

Αυτή η κοπέλα δεν κάνει για τον γιο μου. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, άλλη γλώσσα, άλλη θρησκεία, άλλες συνήθειες, άλλα ήθη και έθιμα. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους αλλόθρησκους; Δεν μας έχουν κάνει και λίγα όλα αυτά τα χρόνια. Τουρκάλα βρήκε να μου φέρει στο σπίτι; Τόσες γυναίκες έχει όλος ο κόσμος, έπρεπε να είναι μουσουλμάνα; Χίλιες φορές να ήταν Ρωσίδα ή έστω Σέρβα ή Ρουμάνα, που τουλάχιστον είναι χριστιανές ορθόδοξες.

Θέλω να τη χωρίσω απ’ το γιο μου. Δεν τη θέλω μαζί του. Δεν κάνουνε χωριό, πώς το λένε; Η κοπέλα είναι φανατική μουσουλμάνα, δεν θα ρίξει νερό στο κρασί της. Φοβάμαι ότι σε λίγο θα αρχίσει να τον πιέζει να βαφτιστεί και εκείνος μουσουλμάνος και αν γίνει κάτι τέτοιο, εγώ θα πεθάνω.

Ακόμα και αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και τελικά παντρευτούν, είμαι σίγουρη ότι θα αναγκάσει τον γιο μου να δεχτεί τα παιδιά τους να γίνουν και αυτά μουσουλμάνοι κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψω σε καμία περίπτωση. Θα μπω στη μέση και θα τα βάλω με Θεούς και δαίμονες. Ελπίζω να μη φτάσουμε μέχρι εκεί και να καταλάβουν ότι ένας γάμος μόνο δυστυχισμένους θα τους έκανε. Αρκεί μόνο να ξυπνήσει ο κοιμισμένος ο γιος μου αλλιώς θα αναγκαστώ να ανοίξω την πόρτα και να της ρίξω μία κλωτσιά να πάει από κει που ‘ρθε.

Είμαι υπερβολική;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Είναι τόσο βλάκες οι υπόλοιποι πού δεν καταλαβαίνουν ότι η ιστορία είναι μουφα από την αρχή, παρόλο που ο συγγραφέας τους έβαλε τεράστια κόκκινη σημαία στην αρχή του κειμένου.

  2. Ο/Η Κάθε Έλλην χρειάζεται 10 τούρκους σκλάβους. Έτσι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη. λέει:

    Αν και τα 27 χρόνια δεν βγαίνουν και μου μυρίζει μύθος, έχω να προτείνω τρεις λύσεις.
    Α. Το κάνεις γαργάρα και κάθεσαι στ’ αυγά σου.
    Β. Την καθαρίζεις. Σε πέντε χρόνια θα είσαι έξω.
    Γ. Αποκληρώνεις τον μαλάκα που εσύ έφτιαξες και προχωράς τη ζωή σου σαν να μην είχες παιδί.
    Μπορείς να πας σε ένα ορφανοτροφείο και μετά από πολλές επαφές να επιλέξεις να πάρεις σπίτι σου ένα
    ορφανό που μπορεί να εκτιμήσει το καλό που θα του κάνεις.
    Όμως για όλα φταίς εσύ. Έφτιαξες έναν άτολμο που επειδή δε είναι ικανός να γνωρίσει και να ρίξει μια γυναίκα δυτικότροπης κουλτούρας πήγε και βρήκε την εύκολη, άβγαλτη και γαλουχημένη με αναχρονιστικές ιδέες μουσουλμάνα. Και δυστυχώς σου βγήκε φανατική, ώστε να μην δέχεται την διαφορετικότητα.
    Κουράγιο, η πρωτόγονη έλξη κρατάει τρία χρόνια. Μετά ο μαλάκας θα δει τη μαλακία του.
    Βέβαια, αυτές είναι και παρθένες μέχρι το γάμο και αυτό περιπλέκει ακόμα το πράγμα γιατί θα τον κρατάει από τα …. ξέρεις.
    Καλά 40.

  3. Προτείνω να μην φαρμακωθείς γιατί μπορεί 2 τοίς εκατό περίπτωση να μην τα καταφέρεις.Καλυτερα και πιο σίγουρη η ηλεκτροπληξία.Οπότε βάζεις το ένα δάκτυλο στον πωπο σου, και το άλλο το βάζεις βρεγμένο στην πρίζα κι ότι θέλει ο Θεός….Κι εγώ μια τέτοια μαμάκα είχα μετά την πέταξα σε μια γράνα κι ακόμα ψάχνουν να την βρούν.Και μετά δεν έχω μαμάκα.

    1. Πλάκωσαν οι αριστεροί πού για μία τρύπα ή καί ένα κομποδεμα φράγκα αρκεί για νά απαρνηθούν οικογένεια καί πίστη.
      Βασίλη εσύ πάρε τόν νταβα σου τόν μουσουλμάνο καί άντε δρόμο για το πακιστάν.

  4. φυσικα εισαι υπερβολικη για να μην πω τρελλη , αυτα τα στερεοτυπα μας εχουν κανει ζημια σαν κοινωνια , Αν την αγαπαει και τον αγαπαει και αυτη , απλά ξεκόλα και αποδέξου το , τι ειναι αυτα που ακουμε ρε , τι μαλακιες ειναι αυτες..

  5. Ξερετε τη νεα παροιμια?
    ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ=ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!

  6. Μην ανησυχείς, όταν πεθάνεις θα σε κλάψει και θα θυμηθεί τα λόγια σου. Όπως κάνει η αδερφή μου που την πέταξε τη μάνα της, που θυσιάστηκε για να τη βάλει στην πασοκοδουλειά, για τον κοντοστούπη, άθεο γαμιά της. Και τώρα έμαθε ο αδερφός μου ότι πάει στα μνήματα και την κλαίει, μανούλα μου, μανούλα μου. Τα ίδια έκανε και με τον πατέρα της. Τώρα είναι αργά, η ψυχή έφυγε από το σώμα, δεν βλέπει, δεν ακούει.

  7. No name, είτε το απέκτησε από τον πεθερό του, είτε από άλλους παράγοντες ο γιος της αποδεικνύεται ότι είναι ένα πουλημένο τομάρι που θέλει να πλουτήσει γρήγορα. Και την κοπέλα δεν την αγαπάει, τη χρησιμοποιεί. Αποδέξου το μαντάμ και άσε τον να κάνει ό,τι θέλει. Τί να κάνουμε; Και από τον Θεό, που είναι το απόλυτο καλό, βγήκε ο Σατανάς, το απόλυτο κακό, γιατί αποσχίστηκε από τη Θεία Τάξη και έκανε ό,τι γούσταρε. Εσύ έκανες το καθήκον σου, τον μεγάλωσες, τον σπούδασες, με το Θεό είσαι εντάξει.

    1. Ο Θεός δημιούργησε το Σατανά, διότι ήθελε να υπάρχει αντίπαλο δέος.

  8. Μήπως το ποτίζει τα έμμηνά της αυτή μαντάμ; Γιατί για να σου φτύσει το φαΐ στα μούτρα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν στέκει καλά. Και προς Θεού μην καταφύγεις στις μάντισσες για να φέρεις το παιδί σου κοντά σου.

  9. Τι δουλειά έκανε το παλικάρι αυτό 27 χρόνον και αγόρασε και σπίτι εγώ δουλεύω από τα 13 μου και προκοπή δεν βλέπω και εξωτερικό έχω ζήσει πια η ουσία και κοντεύω 40 και άλλοι 17 και 1 μέρα βρίσκονται με ακίνητα και αυτοκίνητα που δεν έχουν δουλέψει για να πήρε ο μμιικκρρος αμαξιι η από Τουρκία φέρνει λιβανια η έδωσε οο πεθερός αλλά αυτά να μην ττα αναφφεερρουμμε κκαν γιατί υπάρχουν ττουρκοιι που έχουν Πόλα φράγκα ειδικά από παραλία πλα ο γιιοος σιγά μην πει μου αγόρασε ο μουσουλμάνος πεθερός και σπίτι…..και στην τελική ούτε οι ελλληνιδδες είναι καλύτερες ήθελες να πάρει Έλληνα που πριν από σένα έχει πάει με μαύρο Αλβανό πακιστανο και ότι συνεπάγεται και στα παραλία πόλοι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι ελληνικής καταγωγής πολύ για να μην τους σφάξουν σστηην Σμύρνη τότε με τον διωγμό κρυφφτηκαν και άλλαξαν τα πιστεύω τους για να μην τους πάρουν τα κεφάλια το πιο μεεγγαλο ηγετικό στέλεχος τον γκριζων λύκων αποκαλύφθηκε σε ένα απλό τεστ DNA Έλληνας

  10. Δυστυχώς τα καλά κορίτσια επιλέγουν -ή τα επιλέγουν- οι αλήτες και τα καλά αγόρια επιλέγουν τα πουτανάκια. Το σοφώτερο είναι ο καθένας να παίρνει τον όμοιό του, εμφανισιακά, επαγγελματικά. Αν έχει πιο πολλά λεφτά θα υπερυψώνει τον εαυτό του-της ότι είναι πιο πλούσιος-α, αν είναι πιο ωραίος θα κάνει το ίδιο. Μαντάμ, αδιαφόρησε, μην ασχολείσαι μαζί τους, μην επιτρέψεις να την ξαναφέρει στο σπίτι σου και ξέκοψέ το στο γιο σου ότι δεν θα πας στο γάμο του και ότι αν την παντρευτεί να σε ξεχάσει από μάνα.

  11. Δεν φταίει μόνο το διαφορετικό θρήσκευμα της κοπέλας. Συμβαίνει και με ελληνίδες. Είχα γνωρίσει σε διαφορετικό χρόνο στο μάρκετ δύο γυναίκες που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Και οι δύο είχαν από ένα γιο. Ο ένας έφερε στους γονείς του για νύφη μία κακάσχημη, κακότροπη και φτωχειά κοπέλα. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι της βρήκε ο κούκλος γιος της. Στη δεύτερη πήγε ο γιος της για νύφη μια επίσης κακάσχημη και αγενή κοπέλα. Έμπαινε στο σαλόνι και καθόταν με τα πόδια της ακουμπισμένα στο τραπεζάκι του σαλονιού. Ακατάστατη και βρωμιάρα. Συνήθως την πατάνε τα μοναχοπαίδια, που έχουν μεγαλώσει με πολύ αγάπη. Αλλά μεγαλώνεις μες την καθαριότητα και έλκεσαι από τη βρωμιάρα; Παράξενο! Και οι δύο γυναίκες συζήτησαν με τους άντρες τους και αποφάσισαν να αποκληρώσουν τα παιδιά τους. Να μεγαλώνεις το παιδί σου με όλα τα καλά και να σου φέρνει για νύφη μια τεμπελοβρωμιάρα. Δεν είναι και λίγο. Βέβαια για τα κορίτσια φταίνε οι μανάδες τους που τις συμβουλεύουν να ανοίγουν τα πόδια για να τυλίξουν τον μαλάκα και δεν τις έμαθαν να κάνουν ούτε μία δουλειά. Όπως είπε και ο κύριος Χίος, οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές.

  12. Πάντως και η μέλλουσα νύφη και η πεθερά είναι θεότρελες. Η μία της έφτιαξε επίτηδες χοιρινό, που της το έφτυσε στα μούτρα, αντί για μοσχάρι. Γιατί είπες ψέματα μαντάμ; Και η άλλη της το έφτυσε στα μούτρα, αντί να της πει ευγενικά ότι η θρησκεία της δεν επιτρέπει να τρώει χοιρινό. Νύφη και πεθερά ταιριάζουν.

  13. Μαντάμ, στη Βασιλεία των Ουρανών δεν υπάρχουν εξ αίματος συγγένειες. Γι’ αυτό είπε ο Κύριος ότι όποιος αγαπάει την οικογένειά του πιο πολύ από τον ίδιο δεν είναι άξιος να είναι μαθητής του. Η σωτηρία της ψυχής είναι ατομική υπόθεση. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και άστον να κάνει ό,τι θέλει. Κοίταξε να σώσεις τη δική σου ψυχή, αλλιώς θα σε τραβήξει μαζί του στην κόλαση. Μετράει και το σπέρμα. Ποιος ξέρει τι διαβολόσπερμα ήταν ο άντρας σου.

  14. Μπορεί να του το έχουν βάλει όρο και στη δουλειά. Σε πολυεθνική δουλεύει ο γιος σου; Ότι αν παντρευτεί μουσουλμάνα θα ανέλθει επαγγελματικά.

  15. Να μην τον σπούδαζες μαντάμ. Θα ήταν ταπεινός. Τζάμπα τα βάσανα που πέρασες. Αυτή θα κάνει καλύτερα τσιμπούκια.

  16. Δεν εκπαίδευσες καλά τον γιόκα σου κυρά πεθερά. Αν το είχες κάνει δεν θα πλησίαζε καν την αλλόθρησκη.

  17. ΜΟΥΣΛΙ=ISIS Καμια διαφορα

  18. Να το πιστέψουμε; Μάλλον όχι! Καλό θα ήτανε αυτές οι απόψεις να μένουμε στα καταγώγια των εγκεφάλων που τα επινόησαν.

  19. Προσοντουχα η μαμα. Ουτε δημοσιογραφος να ηταν…. γλαφυρα και εμπεριστατωμενα.Παραγνωριζει φαινεται το γεγονος οτι το νινι σερνει καραβι, ασχετα αν ειναι μωαμεθανη βουδιστρια, οτι ναναι.Ετσι και ο γιοκας της ηδονιζεται απο το κατω κεφαλι…

    1. Αυτές δουλεύουν και οθωμανικό δίκαιο 😉…

  20. Έμπλεξε με θρησκόληπτη μουσουλμάνα, αυτό είναι το πρόβλημα. Παρόμοιο πρόβλημα θα είχε κι αν είχε μπλέξει με χριστιανή θεούσα.

    1. Ναι ε; Δηλαδή αμα ηταν χριστιανή θα του πέταγε το χοιρινό στα μούτρα και θα του απαγόρευε να δουλεύει Παρασκευή; Τι συγκρίνεις βρε ΜΑΛΑΚΑ; Πόσα κιλά μαλακία κουβαλάς ρε βλακέντιε;

      1. Εγώ μίλησα για θεούσα, όχι γενικά για χριστιανή. Χοιρινό δε θα πέταγε στα μούτρα, πολύ πιθανόν όμως να του απαγόρευε να τρώει κρέας Τετάρτη και Παρασκευή, επίσης θα είχε κάνει το σπίτι τεκέ από το λιβανιστήρι, θα του απαγόρευε να αυτοικανοποιείται, δε θα του καθόταν παρά μόνο για τεκνοποίηση και τέλος θα τον εξανάγκαζε να νηστεύει και να πηγαίνει στην εκκλησία θέλει δε θέλει.

      2. Άστον αυτό τον βλάκα, μισεί την πατρίδα του και τα έθιμα της, αντί να πάει αλλού να ζήσει κάθεται εδώ και μας επιβάλει τις αριστερές παπαριές του. Οι αριστεροί είναι όλοι τους κομπλεξικοί και αδερφές όπως και στην Νουδού οι οποίοι είναι και αυτοί αριστεροί αλλά δεν το ξέρουν…..

        1. Αυτή τη στιγμή δείχνεις πόσο κοπρόμυαλος ακροδεξιός ούγκανος είσαι.

          1. Χτύπησε την χορδή σου λοπη ο Γιάννης, βρωμερό ανθελληνικό αντίχριστο αριστερό σκουλήκι.

          2. Πελοπίδα, από τη βεράντα πήδα. Χουντοθρησκόληπτο σκουπίδι.

        2. Στον τσοπανο σου τι απαντας;;
          Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

  21. Γι΄αυτό τους φέρνουν τους λαθρομουσουλμάνους μιλιούνια στην Ευρώπη για να τα μπλέξουν οι γιοί και οι κόρες των ευρωπαίων με τα μουσλίμια να κάνουν παιδάκια σκουρόχρωμα και να δημιουργηθεί ένας γκρίζος πολυπολιτισμικός χυλός.

  22. 27 ετων τελειωσε πανεπιστημιο και αγορασε και σπιτι. Α χα χα

Comments are closed.