Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς λέει ότι η κρίση των αιτούντων άσυλο «θα καταστρέψει τη Νέα Υόρκη»

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς προέβη την Τετάρτη στα πιο έντονα σχόλιά του σχετικά με την κρίση των «αιτούντων άσυλο» και την πίεση που δέχεται η Νέα Υόρκη.

Μιλώντας σε συγκέντρωση του δημαρχείου στο Upper West Side, ο δήμαρχος είπε ότι δεν βλέπει τέλος στο πρόβλημα, καθώς η Νέα Υόρκη δεν λαμβάνει αρκετή υποστήριξη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, κάτοικοι της Νέας Υόρκης. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ένα πρόβλημα στο οποίο δεν έβλεπα ένα τέλος. Δεν βλέπω ένα τέλος σε αυτό. Δεν βλέπω ένα τέλος σε αυτό. Αυτό το ζήτημα θα καταστρέψει τη Νέα Υόρκη. Θα καταστρέψει τη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Άνταμς. «Παίρνουμε 10.000 μετανάστες το μήνα … Τώρα δεχόμαστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο που έχουν αποφασίσει ότι θα περάσουν από το νότιο τμήμα των συνόρων και θα έρθουν στη Νέα Υόρκη».

Οι κοινωνικές υπηρεσίες της Νέας Υόρκης δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τον αυξανόμενο αριθμό μεταναστών που έχουν φτάσει στην πόλη από πέρυσι. Από τους 110.000 μετανάστες που έχουν φτάσει, περισσότεροι από 50.000 παραμένουν υπό τη φροντίδα της πόλης. Οι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι τα καταφύγια και άλλοι πόροι έχουν φτάσει στα όριά τους, με περίπου 500 μετανάστες να φτάνουν στη Νέα Υόρκη κάθε μέρα.

Ο δήμαρχος Άνταμς ηγείται συλλαλητηρίου καλώντας την κυβέρνηση Μπάιντεν να βοηθήσει τη Νέα Υόρκη με την εισροή αιτούντων άσυλο. Η εισροή λαθρομεταναστών στην πολιτεία απειλεί να καταστρέψει μια προσεκτικά σχεδιασμένη συμμαχία μεταξύ του κυβερνήτη και του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Τα σχόλιά του έγιναν την ίδια ημέρα που περισσότερα λεωφορεία με αιτούντες άσυλο έφτασαν στην πόλη. Ο Έρικ Άνταμς κατηγορεί την έλλειψη ομοσπονδιακής βοήθειας και τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες που μετέφεραν με λεωφορεία «αιτούντες άσυλο» βόρεια για τη δημιουργία έκτακτης ανάγκης.

Ο Άνταμς λέει ότι η πόλη υποστηρίζει 110.000 «αιτούντες άσυλο» που έχουν φτάσει στις πέντε συνοικίες από τον Απρίλιο του 2022.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ας μην ξεχνάμε και τους Έλληνες λαθρομετανάστες λαμόγια που πήγαν και αυτοί στην Αμερική με το έτσι θέλω. Μπαγλαρώσανε κάποια γεροντόρη και πήρανε την υπηκοότητα. Και εδώ τα ίδια γίνοτνε. Δηλαδή, είναι λίγες οι Ελληνίδες που δεν τις έπαιρνε κανείς και παντρευτήκανε Αλβανούς, Πακιστανούς, Ρουμάνους κλπ. Και ας μην ξεχνάμε τις λάθρο αλλοδαπές που βολευτήκανε με κάθε πορνόγερο ¨Ελληνα στα χωριά και πήρανε την υπηκοότητα.

  2. Το πρόβλημα των λαθρο και μη μεταναστων δημιουργήθηκε από τους πολέμους που κήρυξαν οι ΗΠΑ ανά των κόσμο για τον έλεγχο του πετρελαίου από το 1992 και μετά. Οι ΗΠΑ, και οσοι εστειλαν στρατευματα μαζι με τις ΗΠΑ – Αγγλια, Γαλλια κτλ- ευθύνονται γι’ αυτό το προβλημα και οφείλουν να πάρουν υποχρεωτικά στις χώρες τους, τουλαχιστον όλους τους λαθρομετανάστες. Όποιος χεζει, καθαρίζει. Αν δεν θες να καθαρίσεις, μην χεζεις.

  3. Η ΗΠΑ χτίστηκε από εισβολείς
    λαθρομεταναστών !!!
    Όλοι σας είστε λαθρομετανάστες!!
    Εμείς τη θα κάνουμε που έχουμε υψηλότερα ποσοστά λάθρο!! Από Βαλκάνια, Αφρική, Ασία!!

Comments are closed.