Ο δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ έχει εμφανιστεί σε διαφήμιση της BlackRock! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dolofonos-trump-696x412

Ο δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ έχει εμφανιστεί σε διαφήμιση της BlackRock, μιας από τις πιο σκοτεινές επενδυτικές εταιρίες του πλανήτη, που μεταξύ άλλων θησαυρίζει από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δείτε την εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΦΑΤΣΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΑΪ ΚΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ

  2. Πάντως ο ίδιος σχολιαστής δημοσιεύει άσχετα σχόλια και όχι το οφθαλμοφανές ότι ο δράστης ήταν υπάλληλος της BlackRock και ότι η τελευταία χρηματοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία και έχει αγοράσει τεράστιες εκτάσεις ουκρανικών εδαφών για ανοικοδόμηση ενώ δάνεισε το καθεστώς του ζελέ με τρισεκατομμύρια δολάρια για τον ίδιο σκοπό με εξασφάλιση των χρημάτων της σε ουκρανικά εδάφη

  3. Ηθοποιός είναι?
    Υπάρχουν πάρα πολλοί ηθοποιοί όχι της πρώτης γραμμής γνωστοί φυσικά που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες και τους χρησιμοποιούν ανάλογα το “έργο” που θα παιχτεί όπως στις διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις που μας δείχνουν υπάρχουν τα ίδια άτομα, οι αμερικανοί ερευνητές τους τα έχουν βγάλει στη φόρα

  4. ακόμα δεν καταλάβατε ότι ήταν στημένο αυτό, ότι δεν υπήρξε κανένας πυροβολισμός και ότι τώρα θα μπορούσε ο Τραμπ να ζητήσει την κατάσχεση των όπλων όπως στην Ελλάδα τις εθνοπροδοσίες τις κάνουν οι “δεξιοί” και τις προδοσίες στα εργατικά τις κάνουν οι “αριστεροί”, ό,τι και αν σημαίνουν αυτοί οι όροι….

    1. αντιθετα, ο τραμπας ειναι φανατικα υπερ της οπλοκατοχης! ηθελεστα και παθεστα….

  5. έχουν ξεφύγει οι εβραιάρες του μπλε πασοκ της αμερικής

  6. Και έτσι να είναι ο Τραμπ δεν δικαιούται να υποδύεται το περιστέρι της ειρήνης.Επειδή 1)μεταφέροντας την πρεσβεία των ΗΠΑ, απο το Τελ Αβιβ στην Ιερουσαλημ, εδωσε τα παντα στους Εβραιους.2) Αποκήρυξε την πυρηνική συμφωνία με το ιραν,την ζωτική JCPOA. Το πήγε ακόμα χειρότερα που διέταξε την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qassem Suleimani.

    1. Δηλαδή ο “δικός σου “έκανε λίγα?
      Μα επί Μπάμια και Μ(π)αιντανου αιματοκυλιεται ο πλανήτης, δεν το βλέπεις καθόλου?
      Φυσικά κάνεις πολιτικός δεν είναι περιστέρι, αλλά το μη χειρον βέλτιστο…

  7. Η πηγή του κακού είναι οι Χαζάροι τραπεζίτες που εκτυπώνουν τα δολλάρια

    1. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ

Comments are closed.