Ο δρόμος του θανάτου – Στάχτη… οι Ουκρανοί για δεκάδες χιλιόμετρα στο Κουρσκ

Κοινοποίηση:
bb6d20be136eea4dad63b4502e8e60b2_XL

Bίντεο αποτυπώνει τον «δρόμο του θανάτου» για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις που επιχειρούν στο Kursk.

Στο βίντεο αυτό, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Sudoplatov στο Telegram, απεικονίζεται ένας δρόμος στην περιοχή Korenevo της ρωσικής επαρχίας στο Kursk, στον οποίο αποκαλύπτονται κατεστραμμένα άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα και γενικά στρατιωτικός εξοπλισμός των Ουκρανών … για δεκάδες χιλιόμετρα.
Σε αυτό το οπτικό υλικό αναφέρεται πως οι Ρώσοι στρατιώτες κατάφεραν να … παραλύσουν τους Ουκρανούς, ενώ επισημαίνεται πως φαίνεται το αποτέλεσμα της κοινής δράσης του ρωσικού πυροβολικού και των drones.
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, οι Ουκρανοί από την έναρξη της εισβολής τους μετρούν πάνω από 19.550 νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες.
Επιπλέον, έχουν χάσει 135 άρματα μάχης, περίπου 70 οχήματα μάχης πεζικούς, 98 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, περισσότερα από 850 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 574 οχήματα και 156 πυροβόλα.

Το πόσο καταστροφική όμως ήταν η επιλογή του Κιέβου να εισβάλλει στο Kursk αποτυπώνεται και από τις αναλύσεις ειδικών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η πρωτοφανής σε ταχύτητα προέλαση των Ρώσων στο Donbass – όπου από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου κατέλαβαν περίπου 823 τετραγωνικά χιλιόμετρα – συμπίπτει και με την εισβολή των Ουκρανών στη ρωσική επαρχία του Kursk.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατί δεν πάνε τα ερπυστριοφόρα μέσα από χωράφια;Φοβούνται μην πατήσουν τα στάχυα του μπαρμπα Γιώργη;Οι δρόμοι με άσφαλτο επιτηρούνται νύχτα μέρα,δεν περνάει κουνούπι,δεν μπορεί να είναι τόσο δαλάκες

  2. Αποναζιστοποιηση στα καθαρματα του Αζοφ
    η Ρωσια σωζει τον πλανητη για ακομα μια φορα στην συγχρονη ιστορία μας

Leave a Response