Ο εθνομηδενιστής Γαβρόγλου τα βάζει και με τους μαθητές που διαδηλώνουν για την Μακεδονία!

Κοινοποίηση:
1

Ο υπουργός Παιδείας του εθνομηδενιστικού Σύριζα, που ξεπούλησε την Μακεδονία με την Συμφωνία των Πρεσπών, αρνείται το δικαίωμα στους Έλληνες μαθητές να διαδηλώσουν, έχοντας ψηλά την γαλανόλευκη για την Μακεδονία

Έκκληση στα μαθητικά συμβούλια, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων «να απομονώσουν τις φασιστικές κραυγές» απηύθυνε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, σχολιάζοντας τη δράση της Χρυσής Αυγής σε σχολεία.

Στη δήλωσή του, ο κ. Γαβρόγλου τονίζει ότι «το σχολείο είναι και θα παραμείνει προπύργιο ελεύθερου στοχασμού, κριτικής σκέψης και προάσπισης των δημοκρατικών αξιών» και κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα και τους εκπαιδευτικούς φορείς «να καταδικάσουν απερίφραστα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές, χωρίς «ναι μεν αλλά» και δικαιολογίες, τα ακροδεξιά μορφώματα και τις επιδιώξεις τους».
«Το τελευταίο διάστημα, φασίστες της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να διοχετεύσουν το εθνικιστικό δηλητήριό τους σε μαθητές και σε σχολεία», ανέφερε ο υπουργός. «Με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα μαθητών, με τοποθετήσεις στελεχών τους και με «απεσταλμένους» τους έξω από σχολεία, καλούν απροκάλυπτα τους μαθητές σε κινητοποιήσεις με το πρόσχημα των εθνικών θεμάτων, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να σπείρουν το διχασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να καταγράψουν δυνάμεις ως δικές τους. Κι όλα αυτά την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της εγκληματικής τους δράσης».

Ο κ. Γαβρόγλου πρόσθεσε ότι «ο φασισμός είναι συνώνυμο της βίας, της τρομοκράτησης, του σκοταδισμού, της ανελευθερίας» και κάλεσε τη νέα γενιά να μην επιτρέψει «να χαθεί ξανά ένας Παύλος Φύσσας», ούτε να δράσουν φασιστικές συμμορίες στις γειτονιές.

«Θυμίζουμε ότι η μόνη απάντηση στον φασισμό είναι το «όχι» της κοινωνίας και της νεολαίας μας», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπούρδες! Τι μηνύματα στα κινητά και στησίματα έξω απο τα σχολεία ρε βούρλο Γαβρόγλου απο την Χ.Α.; Δεν βαρεθήκατε να λέτε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Ακριβώς επειδή τα παιδιά είναι ελεύθερα διαδηλώνουν για την Μακεδονία. Είναι έμφυτη η αγάπη για την πατρίδα και ας σας τσούζει τσόγλανοι, ειδικά τα παιδιά και κυρίως τους εφήβους αν προσπαθήσεις να τους χειραγωγήσεις θα κάνουν το αντίθετο γιατί είναι απο την φύση τους αντιδραστικά. Θέλανε και το κάνανε, τέλος! Δεν θα μας τρελάνουν οι αντίχριστοι, εμείς θα τους τρελάνουμε με την αλήθεια! Επιτέλους ας το βουλώσουν και ας πάρουν τα χάπια τους γιατί το κωλαράκι τους παίρνει φωτιά συνέχεια απο τις συνεχείς αντιδράσεις του κόσμου. Την Μακεδονία δεν την παρατάμε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!

  2. ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΒΡΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙΔΟΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ; ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ…… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;;; ΑΛΛΩΣΤΕ :ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ .

  3. Γιαβρόγλου, Αντε μου στον αφέντη σου τον διάολο. Που θα τολμήσεις να μιληςεις εσυ για τα παιδια μας. Αλήτες ολοι σας.

  4. ΜΟΡΦΩΜΑ ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ 15ΧΡΟΝΩΝ , ΕΝΩ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ; ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ; Ο… “ΕΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ,,,,,ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ “ΝΕΑΡΟΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ;

  5. Ρε ανεκδιήγητε,δεν ξέρεις ότι για κάθε δράση υπάρχει η αντίστοιχη αντίδραση;Τι κλαψουρίζεις τώρα και αναμασάς τα χιλιομασημένα περί φασιστών,ακροδεξιών,μίσους,σκοταδισμού κλπ κλπ;Εχετε ανασκάψει και καταστρέψει τα πάντα και περιμένετε να μη βγάλουμε ”κιχ” που είπε και μια γνωστή αχαρακτήριστη;Είμαστε με τα παιδιά και την Ελλάδα,όπως ήταν πριν την κάνετε σαν τα μούτρα σας,δε πα να λυσσομανάτε μέχρι δευτέρας παρουσίας.Δεν θα πετύχετε τίποτα να το χωνέψετε.Ηδη αλλάζουν τα ανεμολόγια παγκοσμίως…Που θα πάει,θα φυσήξουν και κατά την χώρα μας…

Comments are closed.