Ο εισαγγελέας της Στοκχόλμης επιβεβαιώνει τις φήμες για υπόθεση βιασμού που “μπλέκει” και τον Εμπαπέ

Κοινοποίηση:
Κιλιάν Εμπαπέ- Ρεάλ - Αταλάντα 2-0

Η επίσκεψη του Κιλιάν Εμπαπέ στη Στοκχόλμη, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου, ενώ η γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετώπιζε το Ισραήλ για το Nations League, συνεχίζει να προκαλεί σάλο. Ο Γάλλος αρχηγός βρίσκεται μπλεγμένος σε μια πολύ πιο σοβαρή υπόθεση. Σύμφωνα με τις συνήθως καλά πληροφορημένες σουηδικές εφημερίδες Aftonbladet και Expressen, από τότε έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του παίκτη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, η εισαγγελία της Στοκχόλμης επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου ότι η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για βιασμό, σε σχέση με «ένα περιστατικό που συνέβη στις 10 Οκτωβρίου σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης», χωρίς να αναφέρει ονόματα.

Σύμφωνα με τις δύο ταμπλόιντ, ο Εμπαπέ είναι ο στόχος. Σύμφωνα με την Expressen, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί αντικείμενο «εύλογων υποψιών». Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο υποψίας σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία. «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις που υποδηλώνουν έντονα ότι το άτομο έχει διαπράξει την πράξη στην οποία αναφέρονται οι υποψίες», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σουηδικής αστυνομίας. Ωστόσο, το επίπεδο υποψίας δεν δικαιολογεί, σε αυτό το στάδιο, τη σύλληψη.

Καταγγελία που υποβλήθηκε το Σάββατο

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ που αναφέρθηκαν στην παρουσία του Εμπαπέ στη σουηδική πρωτεύουσα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο επιθετικός έφτασε μέσω ιδιωτικού τζετ στο αεροδρόμιο Στοκχόλμης-Μπρόμα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Έμεινε στο Bank Hotel – ένα πολυτελές ξενοδοχείο που υποδέχθηκε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του κατά την επίσημη επίσκεψή τους στη Σουηδία στα τέλη Ιανουαρίου. Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, ο Εμπαπέ, με το πρόσωπό του εν μέρει κρυμμένο πίσω από μια μαύρη χειρουργική μάσκα, φωτογραφήθηκε να φεύγει από το εστιατόριο Chez Jolie με τρεις στενούς του φίλους: τον σωματοφύλακά του, τον προσωπικό του βοηθό και τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, Νόρντι Μουκιέλε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response