Ο επιζών του Άουσβιτς Τζέρι Γουόρτσκι καταγγέλλει την Καμάλα Χάρις για τον ισχυρισμό ότι ο Τραμπ είναι φασίστας σαν τον Χίτλερ

Κοινοποίηση:
Ο-επιζών-του-Άουσβιτς-Τζέρι-Γουόρτσκι-καταγγέλλει-την-Καμάλα-Χάρις

Ένας 94χρονος επιζών του στρατοπέδου κρατουμένων του ναζιστή δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ στο Άουσβιτς κατήγγειλε την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Καμάλα Χάρις σε μια προεκλογική διαφήμιση για τον Τραμπ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή επειδή αποκάλεσε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ φασίστα συγγενή του Χίτλερ.

Ο Τζέρι Γουόρτσκι, που δείχνει τον αριθμό του κρατουμένου του με τατουάζ στο χέρι του, λέει στη διαφήμιση:

Ο Αδόλφος Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία όταν ήμουν εννέα ετών. Δολοφόνησε τους γονείς μου και το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς μας. Ξέρω περισσότερα για τον Χίτλερ από όσα θα μάθει ποτέ η Καμάλα σε χίλιες ζωές. Το να κατηγορεί τον Πρόεδρο Τραμπ ότι μοιάζει με τον Χίτλερ είναι το χειρότερο πράγμα που έχω ακούσει στα 75 χρόνια που ζω στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και πρόσθεσε: «Οφείλει στους γονείς μου και σε όλους τους άλλους που δολοφονήθηκαν από τον Χίτλερ μια συγγνώμη για την επανάληψη αυτού του ψέματος».

Ο Γουόρτσκι αποκάλεσε επίσης τον Τραμπ «άνθρωπο» και είπε ότι «σίγουρα θα είναι καλός για το Ισραήλ».

Πρόσθεσε: «Δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν και δεν έδειξε ποτέ αδυναμία».

 

Κάντε κλικ για να αποδεχτείτε cookies εμπορικής προώθησης και να ενεργοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο

«Γιατί ο πρόεδρος Τραμπ να προσεύχεται για τους ομήρους στο Οχελ (και) να περνάει χρόνο με τόσους πολλούς;» είπε ο Γουόρτσκι. «Έχει πάντα σταθεί στο πλευρό του εβραϊκού λαού και του κράτους του Ισραήλ».

Η Χάρις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην επίσημη κατοικία της για να σχολιάσει ένα ανώνυμο δημοσίευμα-χτύπημα κατά του Τραμπ που δημοσιεύτηκε στην Atlantic που ισχυριζόταν ότι υποτίμησε έναν σκοτωμένο Μεξικανοαμερικανό στρατιώτη και είπε ότι ήθελε στρατηγούς όπως είχε ο Χίτλερ. Το Atlantic είναι η ίδια έκδοση που δημοσίευσε το επίσης ανώνυμης πηγής «κορόιδα και χαμένοι» άρθρο κατά του Τραμπ το 2020, υποστηρίζοντας ότι υποτίμησε τους πεσόντες βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η αδελφή του Μεξικανοαμερικανού στρατιώτη κατήγγειλε αμέσως το δημοσίευμα και δήλωσε ότι ο Τραμπ δεν έχει δείξει παρά μόνο σεβασμό στην οικογένειά της. Πολλοί πρώην βοηθοί του Τραμπ διέψευσαν επίσης ότι ο Τραμπ είπε ποτέ ότι ήθελε στρατηγούς όπως είχε ο Χίτλερ.

Όμως, παρά τα παραπάνω, η Χάρις είπε στις παρατηρήσεις της:

Είναι βαθιά ανησυχητικό και απίστευτα επικίνδυνο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλείται τον Αδόλφο Χίτλερ, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τον θάνατο 6 εκατομμυρίων Εβραίων και εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών.

Όλα αυτά είναι μια ακόμη απόδειξη για τον αμερικανικό λαό για το ποιος είναι πραγματικά ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό είναι ένα παράθυρο για το ποιος είναι πραγματικά ο Ντόναλντ Τραμπ από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλύτερα, από τους ανθρώπους που εργάστηκαν μαζί του δίπλα-δίπλα στο Οβάλ Γραφείο και στην Αίθουσα Καταστάσεων.

Οι επιθέσεις της Χάρις και της εκστρατείας της κατά του Τραμπ έρχονται καθώς οι εθνικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Τραμπ κερδίζει έδαφος στις προεδρικές εκλογές, που απέχουν μόλις δύο εβδομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response