Ο εποικισμός στα καλύτερά του!

Κοινοποίηση:
ΣΧΟΙΝΑΣ

Το γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, την Τετάρτη που μας πέρασε ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα κομμάτι από μια ομιλία του Μαργαρίτη Σχοινά, επιτρόπου για τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και έναν εκ των αντιπροέδρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κάποιοι προαλείφουν για σημαντικό ρόλο και στην χώρα μας στο μέλλον.

Σε αυτό το απόσπασμα της ομιλίας του, ο κ. Σχοινάς αναπαρήγαγε αυτούσιο το νέο αφήγημα των «δικαιωματιστών» στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεταναστευτικό. Είπε συγκεκριμένα ο κ. Σχοινάς πώς «Η μετανάστευση αποτελεί μέρος του DNΑ της Ευρώπης. Στο διάβα του χρόνου οι μετανάστες διαμόρφωσαν τα έθνη μας, εμπλούτισαν τους πολιτισμούς μας και καθόρισαν την ζωή πολλών από εμάς. Η μετανάστευση είναι αναπόσπαστο στοιχείο του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει προστασία και ευκαιρίες. Αφορά αξίες, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Είναι ανοιχτή στον κόσμο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ευημερία μας. Το συνολικό αποτύπωμα της νόμιμης μετανάστευσης είναι θετικό. Είναι αμοιβαία επωφελής. Προσφέρουν σε όσους θέλουν να μεταναστεύσουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής τους, ενώ εξασφαλίζει πιο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό για τις οικονομίες μας. Στον σημερινό απρόβλεπτο και ασταθή κόσμο τα παραπάνω είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Η δημογραφική γήρανση, οι μεταβάσεις, η ανάκαμψη από την πανδημία καθώς και το έλλειμμα δεξιοτήτων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, απαιτούν ένα δυναμικό και παραγωγικό εργατικό δυναμικό, δυναμικό που διαθέτει τις δεξιότητες που χρειάζονται οι οικονομίες μας. Με απλά λόγια, η μετανάστευση του εργατικού δυναμικού μας είναι απαραίτητη.»

Θα αρκούσε να τυπώσει κανείς στα Ουρντού, τα Φαρσί και σε όποια άλλη γλώσσα της Ασίας ή της Αφρικής τα λόγια του Μαργαρίτη Σχοινά για να πείσει οποιονδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία να ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ευρώπη. Άλλωστε παρά το ότι ο κ. Σχοινάς μιλά για «νόμιμη μετανάστευση» η εμπειρία αποδεικνύει ότι πάνω από το 50% αυτών που μπαίνουν παράνομα στην Ευρώπη τελικά νομιμοποιούνται.

Τα όσα λέει ο κ. Σχοινάς δεν είναι προσωπικές του απόψεις. Είναι οι κυρίαρχες απόψεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι οι φωνές που ζητούν την συνέχιση των μεταναστευτικών ρευμάτων. Τώρα επειδή έχουμε κρίση, πριν επειδή είχαν κρίση οι άλλοι. Γι’ αυτό και το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί. Γιατί οι Σχοινάδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί την Σακελλαροπούλου, τον Μητσοτάκη και όλους τους υπόλοιπους θεωρούν δεδομένο ότι θα χρειαστεί να συνεχισθούν οι ροές προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλουν «εξειδικευμένο δυναμικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στα τσακιδια Ανθελληνες!!!!!! Το μονο που εφεραν οι λαθροισλαμιστες στην χωρα ειναι η βρομια η κλεψια και η εγκληματικοτητα!!!!!! Καποια στιγμη οταν αναλαβει τα ηνια της χωρας ενας Πατριωτης θα τους στειλει στα σπιτια τους να ξεβρομισει η χωρα!!!!!!!! Μηταρακηδες και Σχοιναδες καταντησαν την χωρα Ισλαμαμπαντ!!!!!!!!!

  2. Ρε ενα κουμπακι να κανει οτι παταει ο Πουτιν οι λαθρο θα το ριξουνε απο μονοι τους στο….push back στα χωρια τους! Αστα “ευπατριδη” Σχοινα χαλαει η κομποστα!

  3. O ανθέλληνας Σχοινάς είναι ό καλύτερος μαθητής τού παγκόσμιου εγκληματία καί διακινητή τών λάθρων του Εβραίου Σόρος καί επαναλαμβάνει ότι διδάσκει χρόνια τώρα στήν Ευρωπαική Ενωση ό Σόρος.Ο μεγάλος πατριώτης Βίκτωρας Ορμπαν ονόμασε τήν ΕΕ γραφείο ταξιδίων γιά τούς λάθρους.
    Στήν Ελλάδα έχει ό Σόρος τόν συμπατριώτη του τόν ζουμπά Μηταράκη πού συνεχίζει τήν αλλαγή πληθυσμού τής χώρας μας μέ μουσουλμάνους από τήν Ασία καί τήν Αφρική.Αυτά τά καθάρματα θέλουν νά σώσουν τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.