Ο ηττημένος Ζάεφ αποσύρει το tweet του για το δημοψήφισμα!

Κοινοποίηση:
zaev-2-thumb-large

Το στοίχημα της συμμετοχής στο δημοψήφισμα στα Σκόπια φαίνεται πως χάθηκε για την κυβέρνηση των Σκοπίων, που ήθελε ένα ισχυρό μήνυμα από τον λαό της χώρας, προκειμένου να μπορεί να προχωρήσει με τη συνταγματική αναθεώρηση που απαιτείται για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τη δυσκολία διαχείρισης του αποτελέσματος μαρτυρά και η βεβιασμένη κίνηση του Ζόραν Ζάεφ να αποσύρει το tweet που είχε αναρτήσει το πρωί και στο οποίο έκανε λόγο για λαϊκή βούληση. Συγκεκριμένα στις 4.30 το μεσημέρι, ο Ζάεφ ανήρτησε στον λογαριασμό του ένα tweet που έγραφε

«Σήμερα είναι μια γιορτή για τη ”Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

o-zaef-aposyrei-to-tweet-toy-gia-to-dimopsifisma2

Οι πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας μας. Περιμένω από το Κοινοβούλιο να ακολουθήσει την απόφαση της πλειοψηφίας των πολιτών, η οποία σήμερα θα δείξει προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί η χώρα μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΗΧΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΒΟΥΡΛΟ.

Comments are closed.