Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία; | Ρωτήστε τον Γέροντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

 

Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία; | Ρωτήστε τον Γέροντα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Επειδη ο περισσοτερος κοσμος δεν γνωριζει και πιθανως να μη δινει και την βαρυτητα που πρεπει νομιζοντας οτι ειμαστε Χριστιανοι ας το κανουμε λιανα να το καταλαβουν οσοι θελουν, αν μεταλαβεις απο τις εκκλησιες των Οικουμενιστων, οπου κατα τη διαρκεια που ετοιμαζεται η θεια κοινωνια μνημονευεται και ο Παππας μεσα και τα λοιπα Σατανιστικα υποκειμενα δεν ειναι Θεια κοινωνια, αν τωρα δωσει ο Θεος να προστατευτεις αλλο αυτο, η με το πατριο η με το παππικο η με τον Χριστο η με τον Διαβολο, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

  2. Η Θεια Κοινωνια ειναι Το Σωμα και Το Αιμα Του Χριστου.ειναι Ο Ιδιος Ο Χριστος που θεραπευσε τους λεπρους και τους δαιμονισμενους,τους παραλυτους,τους τυφλους.αραγε δεν θεραπευει πασα νοσο και πασαν ασθενεια;γιατι αμφιβαλουμε;;;;;οποιος θελει μπορει να αμφιβαλει μπορει και να χλευαζει ελευθερα.δεν ειναι ομως χριστιανος.αν δεν πιστευεις οτι Ο Θεος θεραπευει τα παντα τοτε γιατι να τον πιστευεις;δεν γινεται να πιστευεις Στον Χριστο αλλα να Τον θεωρεις “ανικανο” να σε γιατρεψει.

  3. Το να φοβάσαι τη θεία Κοινωνία οτι θα σου μεταδοθεί κάποια ασθένεια είναι μόνο φόβος, αλλά και αδυναμία και μειωμένη πίστη απέναντι στον Χριστό, όπως αναφέρει και ο γέροντας!!! Η θεία Κοινωνία μόνο καλό θα σου κάνει, είναι αδύνατον κατ’ αρχήν ο Χριστός να επιτρέψει να γίναι κάτι τέτοιο μέσω του Θείου δώρου Του πρός τους ανθρώπους!! Πράγματι είναι μόνο ένας φόβος, σκεφτείτε οτι ούτως ή άλλως δεν φοβάται ο κόσμος σε έκθεση σε άλλες εκδηλώσεις μικρότερης σημασίας, σε συναθροίσεις, στην αγορά, στο γήπεδο, στα θέατρα, στο σούπερ μάρκετ κλπ. Επειτα οι ιώσεις μεταδίδονται με άλλο συγκεκριμμένο τρόπο δια της αναπνοής κατά κύριον λόγο, αλλά ακόμη και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται και μέσω του στόματος-πεπτικής οδού ουδέποτε απ ότι είναι γνωστο μεταδόθηκαν ποτέ δια της Θείας Κοινωνίας, ούτε οι ιερείς που την πραγματοποιούσαν νόσησαν ποτέ!!!!! Είναι λοιπόν ασέβεια και κλονισμός της Πίστης και μόνο να το σκεπτόμαστε και να το φοβόμαστε!!!!!

Comments are closed.