Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τον Γιάννη Γαλάτη

Κοινοποίηση:
giannis-galatis-i-mykonos-den-einai-pia-to-aspronisi-mou-einai-ena-gledonisi-video.col-12

Το κύκνειο άσμα του στη μόδα ετοιμάζει ο Γιάννης Γαλάτης. Ο γνωστός σχεδιαστής ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία της 60χρονης καριέρας του, με μια μεγάλη επίδειξη στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι πιο λαμπερές δημιουργίες του, που φόρεσαν διάσημες Ελληνίδες και ξένες πελάτισσές του.

Μιλώντας στον Αλκίνοο Μπουνιά, ο Γιάννης Γαλάτης είπε χαρακτηριστικά: «Με πολλή αγάπη και συγκίνηση εγκαταλείπω τη μόδα… Έχω κρατήσει αντίγραφα από τις δημιουργίες μου, που φόρεσαν όλες οι γνωστές και αγαπημένες πελάτισσές μου και αυτές θα επιδείξω ως ένα αναμνηστικό δώρο της δουλειάς μου για έξι δεκαετίες. Θέλω έτσι να κλείσω τον μεγάλο κύκλο μου στη μόδα, η οποία μου πρόσφερε πάρα πολλές όμορφες στιγμές πλάι σε σπουδαίες προσωπικότητες -γυναίκες και άντρες- της καλλιτεχνικής, της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας και το εξωτερικού. Αποχαιρετώντας τη μόδα, θέλω πλέον να αφοσιωθώ σε αυτό που ήθελα να κάνω από μικρός, στη ζωγραφική, από την οποία ξεκίνησα και την άφησα γιατί με συνεπήρε η μόδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ BAZOOKA JOE το νη;iι είναι που είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο του
    κόσμου που μαζεύει όλους τους ανώμαλους είσαι σοβαρός ή είσαι ΛΟΥΓΚΡΑ?

  2. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε ήτανερ ενας απο τους μεγαλους.

  3. Γιάννη πέσατε στη χρυσή 25ετία όπου το δανεικό χρήμα έρεε άφθονο από παντού και κάνατε χρυσές δουλειές όλοι οι άνθρωποι της μόδας.
    Όσοι είχατε μυαλό και τα κρατήσατε μια χαρά θα είστε.Οι υπόλοιποι δεν θέλω να αναφέρω ονόματα σαν τα σούργελα θα τριγυρίζουν κάνοντας μέχρι και το καραγκιόζη για λίγα πλάνα από κάποιο κανάλι.

    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

  4. να εισαι παντα καλα γιαννη. επειδη αγαπας τη μυκονο και σχεδον ολοι οι σχεδιαστες μοδας εχουν παρε δωσε με το νησι γιατι δε μαζευεστε ολοι σε συνεργασια με τα αρμοδια υπουργεια να κανετε το νησι μιλανο η παρισι; τουλαχιστον το καλοκαιρι

Comments are closed.