Ο κύβος ερρίφθη στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας! – Ο “μπούτιας” δεν θα πάει Σούνιο στο νοικιάρικο;

Κοινοποίηση:
tsipras_3463

Δεν το κουνάει από την Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες ημέρες στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι έρχονται εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν «αν δεν είναι θέμα ωρών είναι θέμα ημερών».

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να συμμετάσχει στην αυριανή καθιερωμένη σύνοδο του PES, των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, την οποία αρνήθηκε ευγενικά λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα», (κρατήστε το αυτό γιατί θα επανέρθουμε στο PES).

Και το εύλογο ερώτημα ποιος μπορεί να είναι αυτές οι υποχρεώσεις η απάντηση είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής με αίτημα τη διεξαγωγή ακόμη και μέσα στον Ιούλιο (υπάρχει και μικρό ενδεχόμενο για Σεπτέμβριο) Διαρκούς Συνεδρίου (με τη σύνθεση δηλαδή του προηγούμενο Συνεδρίου το 2022) με πρόκριμα την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο αν αυτή η επανίδρυση όπως την έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του κόμματος αφορά σε όνομα, σύμβολα, καταστατικό ή αλλαγές όπως το αίτημα για ένταξη στην ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών μένει να το δούμε. Αλλά στην παρούσα φάση κανείς δεν πρέπει να αποκλείει τίποτε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μπορεί ο προδότης της Μακεδονίας να μην έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ως γνήσιος πρώην κνίτης αλλά είναι βέβαιο ότι η pfizer και ο Μπουρλά μπορεί να τον προσλάβουν με τέτοια στήριξη που έκανε στον κούλη των εμβολίων για τα μπόλια, τις αναστολές στους αμπόλιαστους υγειονομικούς που δεν υποχώρησαν, στα λοκντάουν και στα μηνύματα για να πάμε στον κουρέα! Μπορεί να πει αρχικά Όχι στον Μπουρλά και μετά να πει Ναι, όπως έκανε και με το δημοψήφισμα! Θα έχει συστάσεις και από τον Κούλη γιατί ήταν ο εμβολιάκιας του Κούλη! Οπότε τράβα στον Μπουρλά για δουλειά για να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο, εμβολιάκια του κούλη που έβριζες την Ελλάδα προδότη για ναυάγιο σε διεθνή ύδατα και όχι τη Λιβύη που τους φόρτωσαν και δεν λες κουβέντα για τους δουλέμπορους! Σκάσαμε που ξαναβγήκε ο κούλης αλλά χαρήκαμε που τελείωσες προδότη εμβολιάκια του κούλη!

  2. Απολυθηκε απο τους Πολιτες, αλλα δεν θελει να παει σπιτι του.
    Δηλαδη ποσες Εκλογικες αναμετρησεις πρεπει να χασει για να παραιτηθει?
    Με μηδενικη αξιοπρεπεια, παραμενει, διοτι ειναι εγωιστης και αθεραπευτος ναρκισσος, που ξεπερναει ακομα και τον Βαρουφακη.

  3. Που βρίσκεται αυτός μπούφος… Τον χάσαμε… Που είναι να μας πει το αλησμόνητο “go back mrs merkel!” Βόδι!!!!

  4. Θα γυρισουν εποχη Κυρκου με το ΚΚΕ εσωτερικου, εκει στο ΣΥΡΙΖΑ στο 3% αν και πολυ ακουγεται και αυτο. Προδωσες, ξεπουλησες, ανακυκλωση τωρα Αλεκθη. Σειρα εχει ο αλλος τωρα ο Κουλης, μολις παρει τα F35 πουλησει και το Αιγαιο, θα περασει και αυτος στην ανακυκλωση και οχι μετα απο τετραετια πολυ συντομοτερα, ειναι το “καρμα”. Εχουν τον μιστερ μπαλωθια επομενο, δουλεια να γινεται και ολοι να ειναι ευχαριστημενοι.

  5. Κρατήστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για αρχηγό τον μεταλλαγμένο γιαλαντζι αριστερο παλιάτσο παραμυθά λάτρη της χλιδατης ζωής και των πούρων και το 3% είναι μπροστά σας και φάτε στη μάπα άλλο ένα ψέμα του πως όποιος χάσει φεύγειΑμ δε.

  6. Θα πάω διακοπές και θα σκάσετε, τι τα πήρα τα μπρατσάκια.

  7. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ?

  8. Aυτη η παρωδια δεν ηταν αριστερα ηταν οι Σπαρτιατες της ΝΔ η αριστερα ειναι υπερ του λαου αυτοι μας ρημαξαν Μακαρι να σβησουν απο τον πολιτικο χαρτη

    1. Σε όλες τις χώρες που ο λαός υποφέρει έχουν αριστερή κυβέρνηση, στην Λατινική Αμερική (Βενεζουέλα, Κουβα, κλπ) στην Ευρώπη παλιά στα Βαλκάνια, Βόρεια Κορέα, κλπ….
      Αλλά οι ονειροπαρμένοι τα βλέπουν αλλιώς….

  9. ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΕ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΕ???
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?
    ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

  10. Μακεδονία τα Σκόπια ήθελες ρε φίλε??
    Σε χάλαγε ο φράχτης????
    Ήθελες αραπηδες σε όλη την ελλαδα??
    Πάρε να έχεις….
    Και παρακάτω θα πάτε στο 3%.
    Καληνυχτα

  11. Τέλος στην αριστερά, συριζαίοι και κουμούνια φάτε σκατά.

  12. Αντε με το κομματιδιο που καποτε συνελεξε τους απογοητευμενους σοσιαλιστες! Τωρα αρχισε η επιστροφη τους στις…ριζες! Αλεκθη παλι καλα που κυβερνησες για τεσσεραμιση χρονια ! Τωρα ριχτο στο ψαροντουφεκο! Μη στενοχωριεσαι μανα μου!

  13. Στα τσακίδια προδότη της Μακεδονίας,αλλά και πάλι,πού θα βρούνε οι άλλοι ξανά τέτοιο εύκολο αντίπαλο;Αν κάτσεις,ο λουγκροτσύριζα θα φτάσει στο 3%,μακάρι

Comments are closed.