Ο μαθητής που πάγωσε το στούντιο με την απάντησή του για τις καταλήψεις και τα διαδικτυακά μαθήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στον ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο μαθητής της συντονιστικής επιτροπής που ηγείται των καταλήψεων στα σχολεία, Ξ. Γερμανάκος, με το πάνελ να προσπαθεί να προκαλέσει κάποια απάντηση από τον νεαρό που θα δώσει αφορμή για σχόλια. Έπεσαν έξω όμως.

Ερωτώμενος για το διαδικτυακό μάθημα και το αν θα το απαγορέψουν οι καταλήψεις, ο νεαρός μαθητής απάντησε: «Θα το απαγορεύσει η φτώχεια. Το 30% των μαθητών δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία».

Προ ημερών, ο ίδιος μαθητής είχε δηλώσει στο ίδιο κανάλι: «Αγωνιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα γιατί στοιβάζονται χιλιάδες μαθητές στις ελάχιστες αίθουσες που διαθέτουμε! Δεν υπάρχουν καθαρίστριες στα περισσότερα σχολεία. Δεν υπάρχουν απολυμαντικά και, κυρίως, δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι καθηγητές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. καπως ετσι ειχε εμφανιστει και ο Τσιπρας στο mega για οσους θυμουνται ,κατα τα αλλα και για την συνεχεια ετσι οπως τα εγραψε ο φιλος μαναβης πιο πριν…

  2. Μια χαρά τα είπε το παλικάρι, μέχρι που πέταξε εκείνο το “προβοκατόρικη”…. σχολές ΣΥΡΙΖΑ-ΚΝΕ

  3. Ρε παιδιά εκείνο τον κολεγιοπαιδα γιο του Σαμαρά που αντέγραφε πεθύμησα να ίδω,μήπως πήγε φαντάρος?😂

  4. Κρατηστε καλα στο μυαλο σας αυτους τους 2 μαθητες,γιατι σε καμια δεκαπενταρια χρονια θα τους ξανδειτε στον Παπαδακη (ο οποιος ακομα θα κανει εκπομπη κι ας ειναι 90 χρονων τοτε),ως υποψ.βουλευτες/βουλευτες ο ενας του ΣΥΡΙΖΟΚΚΕ κι ο αλλος της Νεας Πασοκρατιας να τρωγωνται σαν τα σκυλια για το ποιος θα σωσει την χωρα.

  5. Μήπως είναι γιος του Τσίπρα και είναι υιοθετιμένος;Όχι ότι έχει άδικο αλλά 17 χρονών δεν έχει κανένα κοριτσάκι να ασχοληθεί μαζί της και να αφήσει τις καταλήψεις και τα αιτήματα;Η ζωή είναι μικρή και μην ασχολείστε με καταλήψεις.Χαρείτε τώρα που είστε παιδιά ακόμα τον έρωτα ,τις παρέες, ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε.Τα υπόλοιπα θα βρούνε τον δρόμο τους.

    1. ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  6. Ελληνόπουλα ή μήπως εληνοποιημένοι Καζακστανοί; 15 χρονών και μιλάνε από τώρα σαν τον Τσίπρα, θα πάνε μπροστά…

  7. Ένα παιδί με δύο απλά λόγια κατάφερε να ξεφτυλίσει έναν περιφερόμενο θίασο στα κανάλια από πρωί με το βράδυ.
    Μπράβο του όπου και να ανήκει.
    Και μπράβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ φυσικά που κάνει τέτοιες αναρτήσεις γιατί σε κανένα άλλο μεγάλο μέσο δεν θα τις δούμε. Φρόντισαν για αυτό τα εκατομύρια που απλόχερα τους μοίρασε η κυβέρνηση.

  8. AΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ
    “ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ”

    https://www.youtube.com/watch?v=jYEG4fiK5uQ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ?????
    ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ

    —————
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  9. Δεν νομίζω να τον ξαναδούμε στα κανάλια όπως τον καθένα που έχει όχι αντίθετη , αλλά απλά άποψη.
    Δεν το θέλουν. Δεν μας θέλουν σκεφτόμαστε. Θέλουν να κάνουμε αυτό που αυτοί αποφασίζουν χωρίς να μας ρωτήσουν.
    Και ο Παπαδάκης νομίζει κανείς ότι τον έβγαλε για την άποψή του. Για την τηλεθέαση το έκανε που βλέπει τα νούμερά του να κατρακυλάνε.Αυτοί μόνο αυτό κοιτάζουν. Τα νούμερα τίποτε άλλο.
    Τα νούμερα.

  10. Απο τη μια οι φερόμενοι ως δημοσιογραφοι και απο την αλλη ένα παιδακι μάλλον απο την ΚΝΕ. Για αυτό πάμε όπως πάμε…

  11. Δυστυχώς, τα ελληνόπουλα διδάσκονται από άχρηστους δασκάλους και καθηγητές. Οι καλοί είναι λίγοι. Όλα τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα κουμουνισταρια, τι καλό μπορεί να περιμένει κανείς από τα κουμουνια;;; Και φυσικά πίσω από τα κουμουνια βρίσκονται τα μεγάλα κουμουνια οι πολιτικοί.

    1. Εχουν ομως αλληλεγγυο ανθρωπισμο ,ετων 20.
      Μη τους βγαλουμε κ αχρηστους

    2. Μόνο αυτοί σπουδαζουν οι υπόλοιποι είναι αχρηστοι γι αυτο ρε βλάκα

  12. Μια ζωή αυτά ήταν σε αυτήν τη χώρα δεν υπάρχουν καθαρίστριες βιβλία καθηγητές …..δεν άλλαξε τίποτα…..μόνο 15.000 χωρίς να έχουν διοριστεί…. Και ούτε πρόκειται…..αν εισασταν τίποτα πιθηκακια από Πακιστάν κτλ…..τα είχατε τα πάντα δωρεάν…..

  13. Μέλος συντονιστικής,, χμ,, σίγουρα μέσα στο 15μελές, χμ.
    Σε λίγα χρόνια θα τον δείτε στην Βουλή με μισθό πάνω από 6 χιλιάρικα να πολεμάει την φτώχεια, να σιγοντάρει λαθρό,, να υπογράφει μνημόνια, κτλπ.
    Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Μαθητευόμενος Μαυρογιαλούρος.

    1. Επειδή θυμάσαι τον Τσίπρα δεν σημαίνει ότι και αυτός είναι ίδιος. Μπορεί το παιδί να έχει άλλα όνειρα . Μια ζωή τα δημόσια σχολεία ήταν έτσι όπως τα λέει. Αυτά που λέει είναι αλήθεια και αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες και όχι οι ψευδαισθήσεις του Μητσοτάκη, του κάθε Σήψα και Παγώνη και του κάθε Γεωργιάδη με την ακράτεια του!

Comments are closed.