“Ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που…” – Ο Γιάννης Μπέζος σπάει τη σιωπή του

Κοινοποίηση:
c3f101_giannis_mpezos

Για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τις ασχολίες του τις μέρες αυτές, μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, στην εκπομπή “MEGA Mag”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε κάνει μια έκτακτη τοποθέτηση, τόνισε πως και για αυτόν, η εμπειρία της καραντίνας είναι κάτι πρωτόγνωρο, ωστόσο μέσα στο σπίτι έχει βρει την ευκαιρία για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες για τις οποίες δεν είχε χρόνο πριν την επιβολή της απαγόρευσης.

“Δημιουργήθηκε ένας καινούριος χρόνος και έξω και μέσα μας”, υποστήριξε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως εξαρτάται από τον καθένα πώς και αν θα τον εκμεταλλευτεί.

Ακόμα, τις ώρες του τις περνάει βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία, ενώ αυτό που του λείπει είναι η εξωτερική σωματική άσκηση. “Ο χρόνος είναι αποκαλυπτικός και ωφέλιμος”, δήλωσε, ενώ για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις δημοσίων προσώπων στο ευρύ κοινό, υποστήριξε πως “πολλαπλασιάζεται η ευθύνη μας τώρα, έχει μεγάλη σημασία τι λέμε και πόσα λέμε”.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης, ισχυρίστηκε, ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθεί αν έχουν αποδώσει, ωστόσο του φαίνονται ορθά και στη σωστή κατεύθυνση. Είναι σημαντικό που δεν προκλήθηκε πανικός”, είπε και συμπλήρωσε πως “ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που ηγούνται πολιτειακά δείχνουν μια σοβαρότητα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΗΜΑ

Comments are closed.