Ο πατέρας της Lady Gaga υποστηρίζει Τραμπ και επικρίνει την Καμάλα Χάρις για το μεταναστευτικό και την οικονομία – «Είναι πατριώτης»!

Κοινοποίηση:
MC-JoeGermanotta-01-696x430

Ο Joe Germanotta, ο πατέρας της Lady Gaga και ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, έχει υποστηρίξει δημόσια τον πρώην πρόεδρο Donald Trump, λέγοντας ότι υποστηρίζει τις πολιτικές του όσον αφορά την οικονομία, τα σύνορα και την αστυνόμευση.

Σε μια εμφάνιση στο Fox & Friends την Πέμπτη (19/9/2024), ο Joe Germanotta επέκρινε επίσης την Kamala Harris, λέγοντας ότι «θα πει ό,τι χρειάζεται για να εκλεγεί».

Κατηγόρησε επίσης τη Harris για την «εισβολή» λαθρομεταναστών που έγινε υπό το βλέμμα της.

Ο Germanotta είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Joanne Trattoria, που βρίσκεται στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, όχι μακριά από το Lincoln Center.

Από τότε που η κυβέρνηση Biden – Harris ανέβηκε στην εξουσία, έχει επανειλημμένα αφηγηθεί πώς έχουν υποφέρει οι επιχειρήσεις καθώς οι τακτικοί πελάτες του δεν έρχονται πλέον με την ίδια συχνότητα λόγω της ραγδαίας αύξησης του εγκλήματος των μεταναστών στη γειτονιά.

«Υποστηρίζω τον Trump.

Υποστηρίζω τις πολιτικές του», είπε στο Fox & Friends .

«Είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι.

Ένας από αυτούς είναι αγνός και είναι πατριώτης.

Η άλλη θα πει ό,τι θέλει για να εκλεγεί», είπε.

Και πρόσθεσε:

«Είναι μια εισβολή από όσο το βλέπω», αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης Biden που επέτρεψε την είσοδο σε περίπου 20 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς.

Δεν έχουμε πλέον ασφαλή σύνορα.

Δεν υπάρχει πλέον νόμιμη μετανάστευση.

Η πελατεία μου, οι πελάτες μου, αυτοί που έρχονταν μια φορά την εβδομάδα, τώρα έρχονται μια φορά στις τρεις εβδομάδες.

Δεν έρχονται στη Νέα Υόρκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response