Ο πιο όμορφος της Ελλάδας: Όλες οι γυναίκες ζητάνε να παντρευτούν τον Κωνσταντίνο Άργυρο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στο έπακρον και μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Οι θαυμάστριες του μόλις είδαν τις φωτογραφίες άρχισαν να τον ζητάνε σε γάμο.
 Οι νέες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια ημίγυμνη φωτογραφία του με φόντο το ηλιοβασίλεμα, και όπως ήταν φυσικό, έπεσαν «βροχή» τα likes.

Οι καλλιτεχνικές αυτές λήψεις προκάλεσαν αμέτρητες αντιδράσεις και μάλιστα μια θαυμάστρια ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.. να την παντρευτεί.

Ο καλλιτέχνης διατηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε αναφέρει: «Έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο κιόλας χώρισα. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είσαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, από την άλλη συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά, οπότε αυτήν την ισορροπία δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. όμορφος είναι, αυτό δεν αμφισβητείται!! και είστε ανόητοι όλοι εσείς που τα γράφετε αυτά, το θέμα είναι πως δεν είναι άντρας και ας κοιτάξει το κορίτσι που έκανε την πρόταση μήπως βρει αλλού κανέναν…

  2. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΟΧΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ, ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΝΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΩΣΩ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.

  3. Χάλιας είναι! Υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι άντρες εκεί έξω, ούτε καν διάσημοι που αυτός δε μετράει μία μπροστά τους. Μέτρια εμφάνιση, μέτρια φωνή..

  4. Ζαλίζομαι απ’ το πολύ ποτό,
    τα χείλη σου μυρίζουν αλκοόλ
    Μα δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει,
    απλώς θέλω να τα γευτώ.
    Τικ, τακ, τικ, τακ …
    Άκου πως ηχεί η καρδιά μου για σένα,
    παλαμάκια σου χτυπά, στο ρυθμό της
    χόρεψε εσύ για μένα.

  5. ΒΡΕ ΒΡΕ Ο ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Comments are closed.