Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου των υποκλοπών Φέλιξ Μπίτζιος στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΠΑΟ

Σε μία καίρια χρονική στιγμή όπου η εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρεται να έχει μπει στην τελική ευθεία, ένας εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος την επίμαχη περίοδο των παρακολουθήσεων κατείχε το 35% της ελληνικής Intellexa, της εταιρείας που εμπορευόταν το Predator, «άλλαξε τερέν». Από τις 31 Αυγούστου 2023 βρέθηκε να είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή φαίνεται να αιφνιδίασε και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο πλέον θεωρεί ότι είναι πιθανόν ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Γρηγόρη Δημητριάδη να αναλάβει ακόμη και την προεδρεία της «πράσινης» ΚΑΕ.
Πάντως, την ίδια ημέρα που ο Μπίτζιος μπήκε στο ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμπτωματικά (;) παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από την DPG Digital Media Group, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο επί σειρά ετών οικονομικός συντάκτης του CNN Greece, Θανάσης Κουκάκης.
Ο δημοσιογράφος που απεκάλυψε το σκάνδαλο των υποκλοπών είχε προς 11μηνού, τον Οκτώβριο του 2022, υποβάλει μήνυση σε βάρος της Intellexa και των μετόχων της, του ισραηλινού Ταλ Ντίλιαν και του Έλληνα Φέλιξ Μπίτζιου. Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η DPGDigital Media Group συστεγάζονται στα ίδια γραφεία στην Κηφισιά. Ακούγεται, δε ότι χωρίς φυσικά να είναι εφικτό να διασταυρωθεί η σχετική πληροφορία, ότι ο κ. Μπίτζιος έχει συνδράμει τη διοίκηση της ΚΑΕ στο κομμάτι των χορηγιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αυτα να τα βλεπουν μερικες και μερικοι που πανε να μας τον περασουν σαν νεο σωτηρα υπερπατριωτη.

Comments are closed.