Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός! Η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό της, Δανάη Δεληγεώργη στο Δημαρχείο Αθηνών. Μάλιστα, τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας. Υπενθυμίζεται, ότι και ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του.
Οι δυο γυναίκες, υπερχαρούμενες, κατάφεραν μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου να επισφραγίσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει μαζί και ένα παιδί.
«Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές και όσοι είχαν τη χαρά να είναι και στα δύο γεγονότα έζησαν πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν και δική μου χαρά και τιμή που μοιράστηκα αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με τα δύο ζευγάρια, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Βεβαίως έχουμε την υποχρέωση για κάθε πολίτη της Αθήνας να διασφαλίζουμε ότι θα μπορεί να ζει και να αγαπά όποιον εκείνος επιλέγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Δώστε δημοσιότητα … Ξεκινήστε την επανάσταση του καναπέ.
Αφου μωρε μαριολες στραποναρετε η μια την αλλη το λοιπον μην μας πρηζετε οτι δεν θελετε τσαπου
Τα τσιπάκια στον εγκέφαλο φταίνε. .άρρωστη κατάσταση…
Σταματηστε επιτελους και σεις ,εδω στο μακελειο ,μ αυτη τη λεξη -ομοφυλων-….Ομοφυλοφιλων ειναι !!!
…το ζευγάρι έχει μαζί και ένα παιδί, λέει το άρθρο !
Μπά ;;;
Για φαντάσου !!!
Δεν ήξερα ότι με το πλακωμ@ύνιασμα γεννιούνται παιδιά…
‘Ατσα εξέλιξη ο κόσμος !
Μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω
Εγω 3 γυναικες παντρευτηκα κανενας δεν εκλαιψε στο γαμο. Τρελη χαρα ειχαμε και τις 3 φορες. Αν ξεκινας με κλαμα η χαπακωνεσαι για τα ψυχολογικα σου η εισαι αρρωστος. Ο γαμος δεν ειναι και τιποτα .Σας το λεει ενας που ξερει. Μια συνθηκαη ειναι για τα περιουσιακα και τα παιδια .Απολυτως τιποτε αλλο.
Η οφυλοφιλια ειναι ασθενεια τελικα.
Αλεξία Μπεζίκη! Συγνωμη κυρια μου, ποια ειστε;;; Πρωτη φορα μαθαινω, οτι υπαρχετε! Οπως και να’ χει ομως, εκτος των 5′ διασημοτητος που κερδισατε, ειμαι σιγουρη οτι εχετε κερδισει και τις καρδιες, παραγωγων, σκηνοθετων και μαλλον απο δω και περα, θα σας δοθουν πολλες ευκαιριες! Ουυυυυ! Ψοφανε για κατι τετοια! Πρωτοποριακα και προοδευτικα! Μην ξερασω!
Η πουτανα και η καριολα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …….ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΩ…..
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ…..
Αντε και καλούς απογόνους. Χαχαχαχαχα
Θα πέσει ο πέλεκης απο πάνω και θα είναι και βαρύς κυρίως στην Αθήνα.
της ανωμαλίας το κάγκελο.
ημέρες σοδόμων …
δεν παίζονται οι ανώμαλοι …
δεν παίζονται …