Ο τακουνάτος Ζελένσκι προκαλεί τους Έλληνες! – Σιγά μην του σκιστεί η ζαρτιέρα!

Κοινοποίηση:
Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου  στην Ουκρανία, Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι  Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Η 10η Ξεχωριστή Ορεινή Ταξιαρχία Εφόδου του Ουκρανικού στρατού μετονομάστηκε εχθές «τιμητικά» με απόφαση του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σε «Edelweiss»!

Η απόφαση αυτή εκτός από άλλο ένα ναζιστικό παραλήρημα του Κιέβου, συνιστά μία ασύλληπτη πρόκληση κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Η 1η ορεινή μεραρχία «Εντελβάις» της ναζιστικής Γερμανίας ήταν αυτή που κατέγραψε τις μεγαλύτερες σφαγές και θηριωδίες κατά των άμαχων Ελλήνων. Ήταν η διαβόητη Εντελβάις που είχε αιματοκυλίσει την Ήπειρο και Βόρειο Ήπειρο, τη Θεσπρωτία, την Κεφαλλονιά (η σφαγή της ιταλικής μεραρχίας Άκουι) και τα χωριά Μουσιωτίτσα, Kομμένο Άρτας, Λιγκιάδες Ιωαννίνων, Παραμυθιά.

Το βιβλίο του Γερμανού ερευνητή Hermann Frank Meyer, με τίτλο Blutiges Edelweiss (Αιματοβαμμένο Έντελβαϊς) με τα συνταρακτικά στοιχεία που είχε, έπαιξε ρόλο ώστε οι εισαγγελείς στη Γερμανία να τραβήξουν την υπόθεση από τα αρχεία και να καλέσουν σε ανάκριση πάλι, άτομα που είχαν συμμετάσχει στις εγκληματικές πράξεις των ομάδων της Βέρμαχτ στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή λοιπόν του Ζελένσκι θα έπρεπε ήδη να έχει προκαλέσει την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τους υμνητές των σφαγέων μας, πόσο μάλλον να τους υποστηρίζουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μη μας κουνιέσαι λούγκρα γιατί φαίνεται ο δονητής σου

  2. Ή δεν μπορούν να κρυφτούν ( θέλει η πουτ….να κρυφτεί , μα η χαρά δεν την αφήνει), Ή είναι αδιάβαστοι…( παίζει και το δεύτερο)

  3. Ο Ηλιας που ειναι και αυτος θαυμαστης του Αδολφου και το παιζει μπατριωτης τι λεει για για την μεραρχια Εντελβαις συμφωνει με αυτο που εκανε ο Ζελενσκι !!

    1. σιγα ρε μαχητη του πληκτρολογιου…θα σκισεις κανενα καλτσον…

  4. Μη μας κουνιέσαι ναζιστόμουτρο γιατί θα την φας όπως ο τούρκος. Και θα την πληρώσει ο λαός γιατί εσύ δεν είσαι στην Ουκρανία. Οι ουκρανοί γιατί δεν τον εκτελούν εν ψυχρώ να τελειώσουν όλα;

  5. Έχουν ορεινές μεραρχίες στο απόλυτο επίπεδο;
    Τα Καρπάθια είναι πολύ νότια.
    Κατά τ’ αλλά ο Εβραίος Ζελένσκι και οι 150.000 Εβραίοι που ελέγχουν το τεχνητό κράτος της Ουκρανίας είναι ναζί.
    Αναμένουμε άγαλμα του Χίτλερ.

  6. Kαι ομως το κοριτσι στο κιεβο συγκινηθηκε και εκλαψε…Τι ευαισθησια .Συγχαρητηρια . Να ξαναπαει στο κιεβο,για να συναντησει τον αδελφον της το ζελινσκι.Να μας ξαναρθει με το καλο ο ζελινσκι .Τοσες ουκρανιδες εργατριες του αι@@@ εχουμε.

  7. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΓΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠτΔ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΟΥΖΑ.ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΣΑΥΡΑ

  8. Mας έχετε κουράσει με τους χαρακτηρισμούς κατα Ζελένσκι. Ο Πούτιν τι είναι; Φοράει τακούνια 12 πόντους αν το πήρατε χαμπάρι. Επίσης ξέρετε, κάποιοι- πολλοί τον θεωρούν τον Ζελένσκι υπερήρωα που μπορεί τόσο καιρό π[ου τα βάζει με την υπερδύναμη ?? τόσο καιρό.

    1. Σαλάτα και γαμησου που σε κουράσαμε κιόλας μωρή ζελου, ξέρουμε κάποιο πολλοί και ηλιθιοι αγράμματοι στηρίζετε την λουλού,
      Ρε θα σας λιώσει όλους ο Βλαδίμηρος καθίστε καλα

  9. Tώρα μάλιστα: Μα, στ΄αλήθεια περιμένετε από τα υποχείρια των Γερμανών και των Αμερικανών, τους απογόνους των δοσιλόγων , να ορθώσουν ανάστημα σ΄αυτό το ελεεινό υποκείμενο ; Εδώ δεν ντράπηκαν να φέρουν στην Βουλή εκείνον τον πιθηκάνθρωπο, δήθεν ελληνικής καταγωγής, εκείνο το ναζιστόμουτρο, θα τους νοιάξει γιά την υφέρπουσα εθνικο-σοσιαλιστική στάση του Ζελένσκι; Θα τους νοιάξει που η στρατιά ” Edelweiss” ξεπάτωσε τους μισούς και βάλε Έλληνες της Ηπείρου και της Μακεδονίας; Αφού οι πατέρες και οι παπούδες τους συνεργάζονταν στο ξεπάτωμα των Ελλήνων με τους Γερμανούς. Τα ίδια κάνουν και τώρα, που κακό χρόνο νάχουνε, με τα μνημόνια της ληστείας και του εξανδραποδισμού. Η οργή και η απελπισία του κόσμου πάνω στα κεφάλια σας και στα κεφάλια των παιδιών σας, καθάρματα!!!

  10. Μπραβο ρε Ζελενσκι,δωσε πονο στους κουμμουνιστες ρωσους που εισβαλλουν με τα σφυροδρεπανα στην ηρωικη Ουκρανια..καμια προσβολη για τους Ελληνες..μονο τιμη για την ηρωικη γερμανικη μεραρχια…οσο για τους χριστιανους ακροδεξιους αντιφασιστες…ΞΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!

    1. Φύγε ρε ναζίδι,σε πονάει που έχετε απώλειες πολλαπλάσιες των Ρώσων;Έχει πέσει ο κομμουνισμός,ξύπνα,οι Ρώσοι τώρα είναι Ορθόδοξοι,σε πονάει;

    2. Ηρωική μεραρχία η μεραρχία που κατεσφαξε παππούδες γιαγιάδες και παιδιά και έκαψε ολόκληρα χωριά στην Ήπειρο ρε παλιό σκουπιδι, σίχαμα ναζιστικό, κρέμασμα από τα @@ θες παλιόμαλακα ανθέλληνα. Ψοφα μαλακα

  11. και ποιος θα αντιδρασει? το φρουτο η προεδρος ή το ζαβό που παριστανει τον πρωθυπουργο?

  12. Δε μπορείτε να φανταστείτε το ποσό αγαπιούνται οι Οβριοι από διαφορετικά κρατη μεταξύ τους.
    ούτε καλημέρες ούτε χαιρομαι που σε βλεπω.Η πρώτη κουβέντα τους είναι άμα υπάρχει μπίζνα να κονομησουνε.

  13. Απο τον μιστερ μπιν και την μαιμου περιμενετε αντιδραση; Αυτοι μονο να ξεπουλανε και να παραχωρουν ξερουν.

Comments are closed.