Ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους! Θάχει καλογέρι τον Σάββα Ξηρό;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι τους τελευταίους μήνες Αμερικανοί πράκτορες παριστάνοντας όποια ιδιότητα μπορείτε να φανταστείτε (μέχρι και του γιατρού) είχαν μετατρέψει το Άγιο Όρος σε παράρτημα της CIA έρχεται πλέον να επιβεβαιωθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Δείτε περισσότερα εδώ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΙΧΟΥ??

  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ

  3. Ο βοθρος , τα πλοκαμια του σατανα εχουν απλωθει παντου.Η βρωμα τους μας εχει τρυπησει την μυτη.Η λεξη … αισχος εχει απλωθει.Ντροπη παντου.Ο Θεος να βαλει το Αγιο Του Χερι.

  4. Άμα έχεις προσόντα!!! Νισάφι ρεεεεεεε. Δε χορτάσατε; Μάλλον γι’ αυτό αποκαλούν τους ανωτάτους αξιωματικούς της Αστυνομίας μητροπολίτες. Αφού από τον βαθμό του ταξιάρχου και πάνω παραμένουν μέχρι να σπάσει η καρέκλα.

  5. ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!!!

  6. Καπου πρεπει και η σαπιλα να κορυφωθη!!!! Αξιοι!!!! Αξιοι!!!!

  7. και τα ξερα με τα αποξερα ….αντιπυρικες ζωνες να μην υπερβουν (απο τα μεσα ιουνιου εωςτα μεσα σεπτεμβριου )υψηλες θερμοκρασιες οσο γι αυτους βρισκουν την ακρη να καλυπτονται κατω απ τα ρασα ……..βλεπε ομηρια υγεια βαπτισμενες κοκκινες ζωνες εκτος οικογενειακου ασυλου κλπ εφοσον σκεφτομαστε αν οταν παμε στο μπανιο πρεπει να αναβουμε το φως η να μπαινουμε στα σκοτεινα σε οτι θελουμε να κανουμε στο μπανιο μας…….ζωη για ολους ολη η βοθριλα…….

  8. Γιατί δεν κατεβαίνει η υφυπουργάρα του λαοπρόβλητου Τάκη να εκλεγεί πανηγυρικά;
    Φοβάται τον λούτσο που θα φάει ο ΚΝιτάκης και στρίβειν δια του αρραβώνος, καλά γαμήσια κοπρίτες.

Comments are closed.